‹ Alle nieuwsberichten

Sony kondigt midrange topper Xperia E5 aan

Sony kondigt midrange topper Xperia E5 aan

Sony heeft zojuist een nieuw familielid voor de Xperia-serie aangekondigd: de Xperia E5. Dit toestel is een midrangetopper en een goede keuze als je gewoon een fijne smartphone met genoeg mogelijkheden wil hebben. Bovendien komt de E5 met een fijne prijs. 

Sony Xperia E5 Black

De Sony Xperia E5 is een nieuw midrangetoestel uit de bekende Xperia-lijn van Sony. Het toestel heeft een bescheiden prijskaartje en in ruil daarvoor krijg je een hele hoop. Het 5-inchtoestel heeft een HD-scherm en een mooi, slank design. Het uiterlijk doet denken aan de nieuwe Xperia X-modellen en dat is wat ons betreft een goede keuze: het toestel straalt stijl en elegantie uit. Wil je graag een goed uitziende smartphone waar je alles mee kunt doen en heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dat is precies waar de Xperia E5 voor staat!

Fijne camera

De Sony Xperia E5 heeft een fijne 13-megapixelcamera aan boord. Hiermee maak je prachtige plaatjes en dankzij Sony's kennis van smartphonefotografie geniet je van allerlei handige functies. Zo is er bijvoorbeeld automatische scèneherkenning, waarbij de camera zelf de beste instellingen kiest. Hartstikke handig, want zo maak je altijd een scherpe foto. Selfies maak je met de 5-megapixelcamera. Als je al je foto’s graag op je toestel bewaart breid je het 16 GB-geheugen van de Xperia E5 uit met een microSD-kaartje. Dit kun je tot wel 200 GB vergroten! Sony snapt dat je leuke momenten en mooie foto’s graag deelt met je vrienden en familie, en daarom is dit bij de E5 nóg makkelijker!

Tot diep in de nacht

Ben je een bezige bij? Met de Sony Xperia E5 heb je een telefoon die je de hele dag bijstaat – ook als je dag doorloopt tot 's nachts. De batterij gaat tot wel twee dagen mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het batterijlevel. Je vermaakt je dus eindeloos met je favoriete smartphone. Dankzij Android 6.0 Marshmallow heb je een gebruiksvriendelijke smartphone in handen en geniet je van eindeloos veel apps dankzij de Google Play Store.

Ben je enthousiast over de Sony Xperia E5? Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Je kunt ‘m nu al bestellen, dan heb je je toestel als één van de eersten in huis!

Meer nieuws over: