‹ Alle nieuwsberichten

Acer kondigt budgetsmartphone met gigantische accu aan

Acer kondigt budgetsmartphone met gigantische accu aan

De Acer Liquid Zest Plus komt naar Nederland. De telefoon was eerder al aangekondigd voor markten buiten de Benelux, maar de budgetsmartphone krijgt nu ook een adviesprijs voor in de lage landen: 199 euro. 

Behalve de afmetingen en het gewicht heeft Acer door middel van een persbericht de belangrijkste specificaties bekend gemaakt. We moeten zeggen dat de Acer Liquid Zest Plus behoorlijk veel indruk op ons maakt. Zo krijgt de telefoon een 5.5-inchbeeldscherm met HD-resolutie en 4G-ondersteuning. Eén feature steekt er echter met kop en schouders bovenuit: de Acer Liquid Zest Plus krijgt een gigantische accu mee. Met een batterij van maar liefst 5.000 mAh gaat het toestel zeker drie dagen mee. Als je nog genoeg stroom over hebt kun je trouwens ook je vrienden te hulp schieten. De Zest Plus heeft namelijk zo’n grote accu dat je hem ook kan gebruiken als Powerbank!

Dat is natuurlijk heel leuk, maar je moet in die drie dagen wel wat te doen hebben op je telefoon. Gelukkig stelt de Acer Zest Plus je niet teleur. De telefoon is binnen twee uurtjes volledig opgeladen en daarna is er een heleboel te beleven. Zo is de smartphone uitgerust met DTS-HD Premium Sound, zodat je een hele fijne luisterervaring hebt met extra diepe bassen. Geen zin in muziek? Geen punt, dan kan je foto’s en video’s maken met één van de twee uitstekende camera’s van het toestel. De camera aan de achterkant beschikt bijvoorbeeld over 13 megapixels en supersnelle autofocus. De laser-autofocus stelt al scherp in 0,03 seconden.

Acer Liquid Zest Plus Ook op het gebied van de hardware heeft Acer de Zest Plus een flinke upgrade gegeven. Zeker als je denkt aan de zachte prijs, zijn de specificaties erg goed. De Zest Plus heeft namelijk een 1,3 GHz quadcore-processor en 2 GB aan werkgeheugen. Verder krijg je standaard 16 GB geheugen. Met al die uitstekende hardware is de Acer Zest Plus zeer goed in staat om Android Marshmallow vloeiend te draaien. Ook dat is een groot pluspunt.

De Acer Zest Plus is in Nederland vanaf ongeveer half juli te verkrijgen. Natuurlijk als eerste bij Belsimpel.nl. Houd Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws en alle aanbiedingen voor de Acer Liquid Zest Plus!

Bronnen: Tweakers, Acer

Meer nieuws over: