‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus!

Motorola presenteert Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus!

Motorola heeft zonet op een evenement in India twee nieuwe midrange-telefoons aangekondigd! Het gaat om twee verschillende varianten van de Motorola Moto G4. De G4 is beschikbaar vanaf begin juni, de G4 Plus vanaf half juni. 

Na de enorm populaire Moto G (3rd Gen) van vorig jaar, ziet het ernaar uit dat Motorola ook met de vierde generatie van deze toestellen weer op een hoop enthousiasme kan rekenen. Al wekenlang volgen we trouw de laatste geruchten en nu de toestellen officieel zijn aangekondigd is er eindelijk meer duidelijkheid over deze fijne telefoons!

Overeenkomsten

Zoals gezegd is de Motorola Moto G4 beschikbaar in twee verschillende varianten: De Moto G4 en de Moto G4 Plus. Laten we eerst even de overeenkomsten tussen de twee toestellen op een rijtje zetten – beide varianten hebben een 5.5-inchdisplay in full-HD-kwaliteit. Je mist dus geen enkel detail meer wanneer je bijvoorbeeld je foto’s bekijkt! Bovendien hebben beide toestellen een octacore-processor, 2 GB werkgeheugen en 16 GB uitbreidbaar intern geheugen. Hiermee zijn ze allebei supergeschikt om bijvoorbeeld games op te spelen. Ten slotte hebben beide toestellen met elkaar gemeen dat het vooral erg stijlvolle toestellen zijn. De strakke achterkant met ronde hoeken zorgt ervoor dat je telefoon er top uitziet en ook nog eens prettig in je hand ligt.

Verschillen

Maar waarin zijn deze twee aantrekkelijke telefoons dan anders van elkaar? Een van de meest duidelijke verschillen is natuurlijk de vingerafdrukscanner op de Moto G4 Plus. Hiermee kun je je telefoon niet alleen extra veilig vergrendelen, maar ook supersnel ontgrendelen. Daarnaast vind je op de Plus-variant een 16-megapixelcamera met laser-autofocus. Op de “gewone” Moto G4 zit een 13-megapixelcamera. Je maakt dus hoe dan ook superscherpe foto’s! Ook voor fijne selfies ben je aan het juiste adres. Beide telefoons hebben namelijk een 5-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel.

Verder kijken?

Motorola's Moto G4 en Moto G4 Plus zijn nu al te bestellen bij Belsimpel.nl! De Moto G4 kun je hier vinden en de Moto G4 Plus staat hier.