‹ Alle nieuwsberichten

Actie: korting op Gear VR-bril bij aankoop van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Actie: korting op Gear VR-bril bij aankoop van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Wat is er beter dan de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge met de Galaxy Gear VR-bril? Wij weten het wel: de S7 of S7 Edge met 50% korting op je Gear VR. Mét VR-content t.w.v. 60 euro cadeau. Bedankt, Tele2 en Samsung! Let op: deze actie is verlopen

Waarschijnlijk weet je wel dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge op dit moment dé toppers in smartphoneland zijn. Even een paar features om je geheugen op te frissen: een scherm van 5.1 of 5.5 inch, stof- en waterbestendig, 32 GB uitbreidbaar geheugen, 4 GB werkgeheugen, een grote batterij en een supergoede 12-megapixelcamera. We kunnen nog wel even doorgaan, maar je kunt ook zelf even kijken naar de S7 en de S7 Edge!

Galaxy Gear VR met fikse korting!

Virtual reality is helemaal hip, en de Samsung Gear VR biedt een geweldige VR-ervaring. Hij zit lekker, is licht en kan lang mee op de batterij. Normaal is de Gear VR 99 euro, maar tot en met 29 mei kun je 'm voor de helft van de prijs scoren in combinatie met een S7 of een S7 Edge met Tele2-abonnement! Je kunt ook direct genieten van de bril, want je krijgt er voor niks een pakket games en apps ter waarde van 60 euro bij.

Hoe werkt 't precies?

In het kort: als je een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge in combinatie met een Tele2-abonnement aanschaft , kun je je hier aanmelden voor de actie. We hebben de beste deals voor de Galaxy S7 en S7 Edge voor je op een rijtje gezet. Deze actie loopt vanaf 13 mei tot en met 29 mei – vergeet je niet voor 12 juni aan te melden. Je kunt de VR-content tot en met 3 juli downloaden. Veel plezier alvast!