‹ Alle nieuwsberichten

De geruchtenmachine draait op volle toeren!

De geruchtenmachine draait op volle toeren!

Er is de afgelopen tijd over veel toestellen informatie gelekt. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar telefoons die smartphonefabrikanten in de pijplijn hebben zitten, en dus blij met alle informatie die hierover te krijgen is! We bespreken de geruchten graag met jullie.

iPhone 7

Van de iPhone 7 is een schematische afbeelding uitgelekt. Uit deze afbeelding maken we op dat de iPhone 7 hetzelfde 4.7-inchformaat zal hebben als de iPhone 6S. De nieuwste aanwinst in de iPhone-familie heeft waarschijnlijk een afmeting van 138,3x67,12mm. Over de dikte van het toestel is nog niks bekend. Dit kan, net als bij de iPhone 6S, 7,1mm zijn. Maar het toestel kan ook 6,1mm dun worden, zoals bijvoorbeeld bij de iPod Touch het geval is. Ook zal het toestel waarschijnlijk weer een 3.5mm audio-ingang krijgen.

Bron: GSMArena

Honor V8

De Honor V8 wordt vandaag gepresenteerd. We weten in ieder geval dat het toestel uitgerust wordt met een dual-camera. Deze camera geeft veel extra mogelijkheden, zoals het maken van 360 graden foto’s. Volgens de geruchten worden er twee varianten van de V8 uitgebracht. De ene variant heeft waarschijnlijk een dual-camera met 12 megapixels en een selfiecamera met 8 megapixels. Verder zal het toestel een 5.7-inchbeeldscherm, 4 GB werkgeheugen, 32 GB opslagruimte en een octacore-processor van 2.3 GHz hebben. De tweede variant heeft waarschijnlijk dezelfde specificaties, maar dan met een 2.5 GHz processor en 64 GB opslagruimte.

Bron: GSMArena

Galaxy Note 6

Er gaan veel geruchten rond over de Note 6. Een nieuw gerucht is dat er ook een “Lite”-versie van het toestel wordt ontwikkeld. Het toestel heeft waarschijnlijk een SD820 chipset, een 5.8-inchbeeldscherm met een resolutie van 1080x1920 pixels en 4 GB werkgeheugen. Daarnaast worden er op dit moment wellicht nog twee andere versies van het toestel getest. Het gaat waarschijnlijk om één telefoon met een plat scherm, en één telefoon met wat rondere hoeken. In de wandelgangen wordt gezegd dat de Lite-uitvoering van de Galaxy Note 6 een 5.8-HD-beeldscherm zal hebben, dat het toestel voorzien is van een Snapdragon 823-processor en dat de Lite-uitvoering 6 of zelfs 8 GB werkgeheugen heeft!

Bron: GSMArena

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van deze smartphones en houden je zeker op de hoogte!

Meer nieuws over: