‹ Alle nieuwsberichten

Afbeeldingen nieuwe Motorola Moto X gelekt

Afbeeldingen nieuwe Motorola Moto X gelekt

Er zijn afbeeldingen gelekt van een nieuw Motorola-toestel. Het zou gaan om een nieuwe Moto X-smartphone met een opvallend design van de camera. Verder voeden de plaatjes nog meer geruchten, zoals over een vingerafdrukscanner.

Op de afbeeldingen zien we dat deze Motorola-smartphone een vingerafdrukscanner heeft en een opvallende camera. De camera aan de achterkant heeft een lay-out die doet denken aan de Moto 360, een smartwatch van Motorola. De cirkel is niet helemaal rond en lijkt bovendien wat uit te steken. In de cirkel is plek gemaakt voor de lens van de camera en twee flitsers. Verder zien we het vertrouwde Motorola-logo op de achterkant. Er is ook een afbeelding van een toestel met een vrolijk gekleurd patroon. Onderop dit toestel is het woord ‘Droid’ te zien, wat ons vertelt dat dit toestel waarschijnlijk alleen in de VS uitgebracht zal worden. Dit was met eerdere Droid-toestellen ook het geval.

Verder is de vierkante knop onder het scherm vermoedelijk bedoeld als vingerafdrukscanner. Hiermee volgt de fabrikant andere merken, die deze scanners ook steeds vaker toepassen. De smartphone ontgrendelt dan supermakkelijk na het lezen van je vingerafdruk en ook betalen voor apps is hiermee mogelijk. Aan de achterkant is onderin een opvallend detail te zien. Er zitten zestien rondjes, die mogelijk zijn bedoeld als aansluiting voor een accessoire. Lenovo, de fabrikant van Motorola-toestellen, liet al eerder weten dat ze op 9 juni een high-end-model zullen presenteren. Het zou dus kunnen dat we deze smartphone dan terug zien. Wij zijn in elk geval razend benieuwd en houden je zeker op de hoogte!

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: