‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 17 2016

Het laatste telecomnieuws van week 17 2016

Geruchten over nieuwe telefoons van Apple en Huawei met dubbele camera’s, Google komt met kortere reclames voor mobiele Youtube-kijkers en de Moto G4 lijkt eindelijk een aankondigingsdatum te hebben. Dit gebeurde er in telecomland in week 17.

Nieuwe telefoons op komst! Hebben dubbele camera’s de toekomst?

Ook al hebben we net een hoop telefoonaankondigingen gehad, de smartphonewereld staat niet stil! Zowel Huawei als Apple hebben onlangs nieuwe toestellen uitgebracht, namelijk de Huawei P9 en de iPhone SE. Nu zijn er echter alweer geruchten over de Huawei Mate 9 en de iPhone Pro. Opvallend is dat over beide apparaten wordt gezegd dat zij een Dual Camera krijgen. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld foto’s te maken met een grotere hoek, of om meer detail vast te leggen. Of er iets waar is van deze geruchten valt nog te bezien. Apple kondigt de iPhone Pro waarschijnlijk aan in september tijdens één van hun welbekende evenementen. Over de release van de Huawei Mate 9 is daarentegen nog niets bekend.

Bron: GSMArena 1, 2

 

Kortere reclames voor mobiele Youtube-gebruikers

We kennen het allemaal wel. Je bent keihard aan het afwassen en hebt ondertussen een Youtube-playlist openstaan op je mobiel om je er doorheen te slepen. En nét wanneer je favoriete nummer op het punt staat te beginnen, komt er opeens een reclame doorheen. Vervolgens moet je eerst een halve minuut luisteren naar een commercial voor producten die je toch niet nodig hebt. Gelukkig gaat dit veranderen! Google heeft namelijk aangekondigd dat mobiele gebruikers van Youtube binnenkort reclames van slechts 6 seconden te zien krijgen. Dit betekent echter niet dat de langere commercials volledig verdwijnen. Voor nu gaat Youtube een combinatie van beide reclames gebruiken. In elk geval scheelt het je een hoop frustratie!

Bron: Nu.nl

 

Opvolger Moto G3 heeft een aankondigingsdatum!

Motorola’s Moto G3 bleek in 2015 razend populair te zijn en werd door vele insiders gekozen als één van hun favoriete telefoons van dat jaar. Hierdoor is het geen verrassing dat de geruchten over de Moto G4 alweer een poos in het rond vliegen. We brachten jullie al eerder een samenvatting van al deze nieuwtjes en verhalen. Nu heeft Motorola, tegenwoordig onderdeel van Lenovo, een evenement aangekondigd. Op 17 mei gaat de producent in New Delhi en Mexico waarschijnlijk de opvolger van de Moto G3 officieel aankondigen. Bij Belsimpel.nl volgen we dit nieuws natuurlijk op de voet, dus houd de website in de gaten voor meer geruchten, nieuwtjes en weetjes!

Bron: PhoneArena