‹ Alle nieuwsberichten

Cadeautje: bluetooth headset bij je Sony Xperia X!

Cadeautje: bluetooth headset bij je Sony Xperia X!

We zitten al een poosje op de Sony Xperia X te wachten, en nu de lancering zo dichtbij komt valt er wat te vieren! Daarom krijg je van Belsimpel.nl en Sony een luxe, draadloze koptelefoon t.w.v. €130,- cadeau bij je Sony Xperia X pre-order.

De Sony Xperia X is in februari al aangekondigd en werd erg positief ontvangen. Je kunt de telefoon zien als een opvolger van de populaire Xperia Z5 uit 2015. De Xperia X heeft een fantastische set specificaties, waarmee dit een waardige opvolger is van de Z5.

Zo heeft de Sony Xperia X bijvoorbeeld een geweldig stel camera’s. De 23-megapixelcamera is niet alleen voorzien van een geweldige lens, maar heeft ook nog eens een bijzondere functie: de camera kan namelijk voorspellen hoe de objecten of personen in je foto gaan bewegen. Hierdoor heb je nooit meer wazige foto’s. Ook de frontcamera van de telefoon maakt haarscherpe foto’s met de sterk verbeterde 13-megapixelsensor. Hierdoor maak je ook bij weinig licht mooie selfies! Handig is ook de geweldige batterij van de Xperia X. Deze is geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik, zodat je niet aan het einde van de dag opeens zonder stroom zit. Je kunt dus zoveel foto’s maken als je wilt: met de 2620-mAh-batterij houdt je telefoon het de hele dag uit!

Draadloze koptelefoon cadeau!

De headset die je hierbij krijgt is de Sony MDR-XB650BT. Deze luxe hoofdtelefoon laat je genieten van geweldige geluidskwaliteit, zonder dat het je in de weg zit met draadjes en snoertjes. Deze koptelefoon komt uit de EXTRA BASS-lijn van Sony. De headset is dus perfect afgestemd op het afspelen van diepe basgeluiden. Dit merk je onder andere in het lichte design dat gemaakt is om bastrillingen op te vangen. Ook zijn de oorschelpen ontworpen om geluidsverlies tegen te gaan. Bovendien is deze hoofdtelefoon supermakkelijk in gebruik: met NFC en Bluetooth koppel je de muziek van je Sony Xperia X direct aan de koptelefoon. En als je even niet naar muziek wilt luisteren? Dan is de koptelefoon makkelijk in te klappen en op te bergen.

Hoe?

Bestel vanaf vandaag een Sony Xperia X! Je krijgt dan van Belsimpel.nl zo’n mooie headset t.w.v. €130,- thuisgestuurd. De actie geldt voor alle kleuren van de Xperia X. Of je nu liever voor de opvallende Rose Gold of de klassieke zwarte uitvoering gaat – je komt sowieso in aanmerking voor de koptelefoon! Deze actie loopt van 25 april 2016 t/m 5 juni 2016 zolang de voorraad strekt.

Meer nieuws over: