‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe generatie Moto G-smartphones onderweg

Nieuwe generatie Moto G-smartphones onderweg

Deze week draait de geruchtenmolen op volle toeren voor een nieuwe serie Moto G-toestellen, de zogenaamde Moto G4-serie. Overal duiken video’s en foto’s op en er wordt flink gespeculeerd over de specificaties. Belsimpel zet alles even rustig op een rijtje.

De wereldberoemde ‘koning van de smartphone-leaks’ Evan Blass plaatste vandaag een foto op twitter waarop kennelijk de Moto G4 Plus te zien is. Op de afbeelding is een witte variant te zien, zowel van de voor- als achterkant. Aan de voorkant is een vierkante vingerafdrukscanner te zien, maar of deze ook fungeert als fysieke knop is niet duidelijk. Verder lijkt het erop dat een enkele camera achterop voldoet. Echte kenners beweren dat ze hiernaast een module voor laser-autofocus zien. Qua specificaties is er voorlopig niks bekend, maar de kans is groot dat deze serie net zoals haar voorgangers over mid-tot-high-range specificaties zal beschikken, voor een vriendelijke prijs. Ook zullen er waarschijnlijk twee versies komen: een normale versie en een Plus-variant.

Geen Motorola meer

Sinds de mobiele divisie is overgenomen door multinational technologiebedrijf Lenovo gaat het van een leien dakje bij Motorola. De Motorola Moto G (3rd Gen) bleek een groot succes dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een schappelijke prijs heb je een uitstekend toestel dat ook nog eens stof- en waterdicht is. Lenovo heeft in januari 2016 aangekondigd dat de naam Motorola van haar nieuwe toestellen zal verdwijnen. In plaats daarvan zal de naam Moto by Lenovo gebruikt worden. Over de naam van deze nieuwe generatie toestellen is dan ook nog niks zeker. Aangezien het de vierde generatie Moto G-toestellen wordt, gaan we voorlopig uit van Moto G4 by Lenovo. Het zogenaamde ‘batwing’-logo van Motorola zal hoogstwaarschijnlijk niet van het toestel verdwijnen. Al deze informatie blijft voorlopig gebaseerd op geruchten, dus er staat nog niks vast. Benieuwd geworden naar deze nieuwe generatie Moto-telefoons? Houd dan Belsimpel.nl in de gaten, want wij zijn altijd up-to-date met de laatste nieuwtjes over nieuwe toptoestellen!

Bron: Tweakers, GSMArena.

Meer nieuws over: