‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe geruchten over de iPhone van 2017

Nieuwe geruchten over de iPhone van 2017

In 2017 wordt er uiteraard weer een iPhone uitgebracht. We kijken hier met smart naar uit en houden de geruchtenmachine dus goed in de gaten! We bespreken hier de meest interessante geruchten voor je.

Ten eerste zou deze iPhone uit 2017, die we voor het gemak de iPhone 7S noemen, een geheel glazen behuizing hebben. Veel telefoons beschikken nu over een aluminium behuizing, ook de goedkopere toestellen. Met een glazen behuizing zal Apple willen vernieuwen en zich weer willen onderscheiden. Apple bracht al eerder een iPhone met een glazen behuizing uit (de iPhone 4), maar deze had een metalen rand. De iPhone 7S bestaat dus misschien helemaal uit glas!

Ook nieuw op de iPhone 7S zal de toepassing van oled-schermen zijn. Apple schijnt al een order geplaatst te hebben bij Samsung voor de productie van deze schermen. De toepassing van dit scherm op de iPhone werd al voorspeld, maar verwacht werd dat de technologie pas in 2018 door Apple zou worden toegepast. De reden dat Apple overstapt naar oled zou kunnen zijn omdat de productie van deze schermen goedkoper is dan de lcd-schermen die de fabrikant nu gebruikt. Nog niet duidelijk is of dit scherm al op de iPhone 7 zal worden toegepast, of dat dit pas vanaf de iPhone 7S is. Geruchten over de grootte van dit oled-scherm op de iPhone Plus uit 2017 laten doorschemeren dat dit een display van de indrukwekkende grootte van 5.8 inch zal worden. Ter vergelijking, de 6S Plus heeft een scherm van 'slechts' 5.5 inch!

Bronnen: GSMArena, Tweakers.

Meer nieuws over: