‹ Alle nieuwsberichten

De HTC 10 is gepresenteerd!

De HTC 10 is gepresenteerd!

Vandaag is de HTC 10 aangekondigd en natuurlijk zaten we er bovenop. Dit nieuwe vlaggenschip van HTC maakt alle hoge verwachtingen waar. Het toestel is binnenkort te koop bij Belsimpel.nl!

In dit nieuwe toestel zijn veel leuke veranderingen doorgevoerd. Zo heeft de HTC 10, in tegenstelling tot de One M9, een fysieke home-knop. Deze knop kan je niet indrukken; hij is toegevoegd om plaats te bieden aan een vingerafdrukscanner. Daar zijn wij erg blij mee! Met een vingerafdrukscanner ontgrendelt je telefoon in een oogwenk en hoef je nooit meer ingewikkelde codes te onthouden. Dat is wel zo makkelijk!

De camera is, zoals de geruchten al duidelijk maakten, van zeer hoge kwaliteit. Deze 12-megapixelcamera is voorzien van optische beeldstabilisatie, laser autofocus en een dual-LED flitser. De frontcamera heeft 5 megapixels en ook optische beeldstabilisatie. Dit is voor het eerst in telecomland en zorgt er voor dat je selfies van uitstekende kwaliteit zijn! Deze zijn net zo scherp en gedetailleerd als de foto’s die je met de primaire camera maakt.

De strakke metalen behuizing geeft het toestel een hele moderne uitstraling. De kleine kromming in het ontwerp zorgt ervoor dat het toestel erg fijn in de hand ligt. Het grote 5.2-inchbeeldscherm geeft fraaie kleuren weer en heeft een goede zwartweergave. Het toestel wordt aangedreven door een 3000mAh-batterij, waardoor je een zeer redelijke batterijduur hebt. Qua kleuren is er keuze tussen grijs, zilver en goud.

De HTC 10 heeft een uitzonderlijk groot werkgeheugen van 4 GB. De combinatie met de Snapdragon 820-processor maakt deze telefoon pijlsnel en erg geschikt voor multitasking. Dit toestel beent je met gemak bij! Snel schakelen tussen apps, grote games, veel acties in hele korte tijd: op deze telefoon verloopt alles ontzettend vloeiend!

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Je kunt het toestel nu al pre-orderen: bekijk hier de beste HTC 10 aanbiedingen! De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren grijs, goud en zilver.

Meer nieuws over: