‹ Alle nieuwsberichten

Geruchten: allerlei ontwikkelingen in iLand!

Geruchten: allerlei ontwikkelingen in iLand!

We hebben nog maar net de nieuwe iPhone SE-aankondiging gehad, of er staan alweer allerlei leuke nieuwe dingen te gebeuren bij Apple! Hier een klein overzichtje van de meest recente geruchten over onder andere iOS 10 en de nieuwe Apple Watch.

Apples eigen iOS 9.3.1 is nog geen twee weken uit, of we mogen alweer vooruitblikken naar iOS 10! Dit aankomende besturingssysteem voor iPhones, iPads en iPods wordt waarschijnlijk in juni aangekondigd, maar de eerste leaks komen nu al naar buiten. Er wordt onder andere gehint naar een mogelijkheid om apps uit te schakelen. Hiermee voorkom je dus dat je tig apps op je Home-scherm hebt staan waar je toch niets mee doet. Qua nieuwe functies lijkt het er ook op dat Apple met allerlei verbeteringen komt voor Photos. Zo zou je vanaf iOS 10 meer ruimte hebben om de data van je foto’s aan te passen. Bovendien gaan er geruchten dat de app gebruik gaat maken van gezichtsherkenning.

Wat ook interessant is voor ons als enthousiaste WhatsAppers, Facebook-Messengers en Telegrammers, is dat er weer een hoop nieuwe emoji’s aankomen! Volgens de laatste geruchten gaat het hier om meer dan zeventig nieuwe emoji’s, waarvan van een aantal nu al een voorlopige versie te zien is. Zo komt er voor de jokkebrokken onder ons een Pinokkio-emoji en een bacon-emoji voor de vleesenthousiasten. Ook worden er meerdere diervarianten toegevoegd aan de huidige lijst icoontjes en komt er schijnbaar een selfie-emoji. Ten slotte wordt de lijst met etenswaren onder andere uitgebreid met ons aller lievelingsgroente: de aardappel.

Daarnaast zijn er geruchten uitgekomen over de opvolger van Apples populaire horloge: de Apple Watch 2. Volgens de geruchtenmolen wordt deze smartwatch een stukje dunner dan diens voorganger en gaat de Watch 2 bovendien beschikken over een camera. Hierdoor zou je ook met de Apple Watch 2 kunnen Facetimen. Dit sluit aan bij verdere geruchten dat je de Apple Watch 2 ook op zichzelf kunt gebruiken. Dan hoef je dus geen iPhone meer bij je te hebben om te kunnen genieten van je echte Apple smartwatch!

We moeten nog even wachten om te zien wat er precies klopt van al deze mooie geruchten. Als de verhalen kloppen, zullen zowel iOS 10 als de nieuwe Apple Watch over ongeveer twee maanden aangekondigd worden. Tot die tijd houden we het nieuws voor je in de gaten, dus blijf vooral Belsimpel.nl checken voor de meest recente informatie over Apple-producten!

Bron: All About Phones 1, 2

Meer nieuws over: