Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Gemakkelijk op je smartphone met iDEAL betalen

Gemakkelijk op je smartphone met iDEAL betalen
Vrijdag 08 april 2016

Je kan vanaf vandaag iDEAL-betalingen uitvoeren op je smartphone met QR-codes. Zo maak je meteen een bedrag over na een etentje met je familie of verreken je meteen de drankjes tijdens een borrel met vrienden.

Voor Android en iOS heeft Currence een betaal-app voor iDEAL gemaakt. Met deze applicatie maak je gemakkelijk geld over door middel van het scannen van een QR-code. Op deze manier kan je altijd en overal geld overmaken. Bijvoorbeeld als iemand je lunch heeft voorgeschoten tijdens de pauze, of als de bezorger met je avondeten voor de deur staat. De QR-codes kunnen overal toegepast worden. Je kunt ze scannen vanuit facturen, tv-schermen of vanaf andere smartphoneschermen. Om het veilig te houden kunnen iDEAL-betalingen alleen vanuit de app zelf opgestart worden. 

Niet alleen is dit handig voor jou als klant, ook bedrijven kunnen dit nuttig toepassen. Via een online iDEAL-QR-generator kunnen bedrijven QR-codes aanmaken. Als ze deze vervolgens naar klanten sturen, kan de betaling eenvoudig worden voldaan. Uiteindelijk zullen restaurantrekeningen, collectebussen, winkelruiten en papieren facturen de codes ook ondersteunen.

De app is beschikbaar voor Android (vanaf versie 4.0.3) en iOS (vanaf versie 8.0).

Bron: Tweakers

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl