‹ Alle nieuwsberichten

Huawei P9 en P9 Plus gepresenteerd!

Huawei P9 en P9 Plus gepresenteerd!

Vandaag zijn ze aangekondigd: de Huawei P9 en zijn grote broer, de P9 Plus! Omdat er al behoorlijk veel bekend was over dit toestel, keken wij met extra smart uit naar de presentatie, want wát een fijne toestellen zijn dit. Ook bijzonder leuk: binnenkort zijn zowel de P9 als de P9 Plus verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

De Huawei P9 is een mooie, strakke telefoon met een superhelder scherm; met een resolutie van 1920x1080 pixels heeft het toestel een Full-HD-kwaliteit. De dual-camera is bij deze presentatie ook definitief bevestigd. Deze heeft als voordelen dat je op foto’s een veel wijder beeld vangt, met zoomen de foto’s van hogere kwaliteit blijven én dat je na het nemen van de foto nog kunt scherpstellen. Zo kun je dus later nog de focus in je foto bepalen. Hiermee is Huawei een van de eersten die deze functie toepast. Een andere reden om dit toestel aan te schaffen is de ontzettend snelle vingerafdrukscanner. Deze ontgrendelt je scherm sneller dan dat je met je ogen kunt knipperen!

Huawei's Kirin 955-processor is een van de snelste chipsets die nu op de markt is. Daarnaast heeft de P9 een werkgeheugen van 3 GB. Deze combinatie maakt het toestel razendsnel en daardoor is niks te veel voor deze telefoon. Je kunt dus werkelijk alles doen wat je wilt met dit toestel: snel schakelen tussen apps, multitasken, video’s bewerken en gamen. Ten slotte heeft de Huawei P9 een opslagruimte van 32 GB en is het toestel voorzien van een USB-C-aansluiting. Deze connector heeft veel voordelen ten opzichte van zijn voorganger: het opladen gaat veel sneller en je kunt tegelijkertijd data verzenden en ontvangen.

Voor liefhebbers van een groter scherm heeft Huawei ook de Huawei P9 Plus uitgebracht. Deze krachtpatser beschikt over grotendeels dezelfde hardware als zijn kleine broer, met een paar verbeteringen. Het belangrijkste verschil is natuurlijk het grotere scherm: waar de Huawei P9 gebruik maakt van een 5.2-inchbeeldscherm is die van de P9 Plus 5.5 inch groot. Hier wordt het toestel natuurlijk een stukje groter van, wat ook betekent dat het meer ruimte heeft onder de motorkap. Dit is gebruikt om een extra gigabyte werkgeheugen toe te voegen, het opslaggeheugen te verdubbelen en ook de selfiecamera een autofocus-functie te geven. Daarnaast beschikt de P9 Plus over een drukgevoelig scherm, waarmee je je telefoon handiger kan besturen. 

Fashioncheque bij pre-order!

Als je de Huawei P9 bij Belsimpel.nl pre-ordert, krijg je er een Fashioncheque t.w.v. €75,- bij! Deze actie loopt tot en met 21 april 2016 en je kunt de cheque tot en met 30 april 2016 claimen. Dit gaat heel makkelijk: je maakt gewoon een foto of screenshot van je orderbevestiging. Hier kun je uitgebreide informatie vinden en meedoen aan deze – letterlijk – stijlvolle actie!

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Hier vind je alvast onze beste aanbiedingen voor de Huawei P9!

Meer nieuws over: