‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe abonnementen bij Vodafone

Nieuwe abonnementen bij Vodafone

Vodafone introduceert op 4 april geheel vernieuwde abonnementen. Naast aanpassingen in de aantallen minuten, MB’s en de prijzen komt de provider met meer nieuws: verschillende extra’s voor alle klanten en meer inzicht in de kosten van je abonnement. Ook is er een nieuwe ‘superbundel’ met maar liefst 25 GB aan data.

De veranderingen bij Vodafone pakken positief uit voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Een van de belangrijkste veranderingen is namelijk dat alle nieuwe en verlengende klanten maximale 4G-snelheden krijgen. Verder krijgt iedereen die bij Vodafone een Smart, Red of Black- bundel heeft de eerste drie maanden onbeperkt data. Tijdens deze periode krijgen klanten de mogelijkheid om te kijken hoeveel data ze verbruiken, zodat ze hun internetbundel hier op kunnen aanpassen.

Een ander belangrijk onderdeel van de nieuwe abonnementen is volgens Vodafone ook een beter inzicht in de kosten. Zo maakt de provider nu een onderscheid tussen de kosten voor het mobiele verbruik en de kosten voor het toestel. Veel mensen willen graag weten wat ze precies betalen voor hun minuten en MB’s en welke kosten de telefoon zelf met zich mee brengt. Vanaf 4 april zijn deze kosten bij alle Vodafone abonnementen gesplitst. Hierdoor heb je een extra duidelijk overzicht van het uiteindelijke prijskaartje.

Vodafone Start, Smart, Red en Black

In de praktijk verandert het hele aanbod van Vodafone ingrijpend. De abonnementen die voorheen onder Vodafone Scherp vielen worden vervangen door Vodafone Start. Binnen deze bundels is de algemene trend dat de prijzen dalen en de nadruk iets meer komt te liggen op data in plaats van op belminuten. Hiermee sluit Vodafone beter aan bij een steeds groter groeiende vraag naar scherp geprijsde databundels.

Helemaal nieuw bij Vodafone is het Vodafone Black-abonnement. Voor €89,- krijg je een uniek abonnement met een gigantische bundel en extra service. Vodafone biedt 25 GB aan data, 2 GB data in het buitenland, onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 43 andere landen. Verder biedt het abonnement gratis toegang tot Napster en TV Anywhere en krijg je extra 24/7 service.

Drie maanden onbeperkt data

Zoals gezegd krijg je met een Smart, Red of Black abonnement krijg je nu de eerste drie maanden onbeperkt data. Je kunt dus zorgeloos whatsappen, facebooken, video's kijken, of snappen. Vodafone houdt in die tijd je verbruik bij. De onbeperkte data is alleen geldig in Nederland en kan op elk willekeurig moment ingaan. Dus ook midden in de maand. Wanneer je drie maanden onbeperkt data hebt ontvangen gaat de databundel van je abonnement in.

Je krijgt aan het einde van de derde maand van Vodafone een advies over je dataverbruik. Je krijgt dan een duidelijk beeld of je een grote of kleine bundel nodig hebt. Je kunt op deze manier dus gegrond een keuze maken voor je abonnement! Je sluit abonnement vervolgens kosteloos af. Het kan zijn dat je verbruik tijdens je abonnement weer verandert. Het is dan na drie maanden mogelijk gratis over te stappen op een ander abonnement. Je kunt dan alleen kiezen uit abonnementen met dezelfde abonnementsnaam. Je overgebleven tegoed vervalt dan en je krijgt nieuw tegoed op basis van het nieuwe abonnement. De einddatum van je abonnement verandert niet.