‹ Alle nieuwsberichten

iPhone SE als eerste bij Belsimpel.nl!

iPhone SE als eerste bij Belsimpel.nl!

Ze zijn pas enkele dagen geleden aangekondigd, maar bij Belsimpel.nl rollen ze nu al van de lopende band: de iPhone SE! Hiermee zijn we wederom de aller-allereerste in Nederland.

De iPhone SE werd op maandag 21 maart aangekondigd door telefoongigant Apple. Het toestel is het ultieme bewijs dat klein wel zeer zeker fijn is: met een 4-inchscherm en een geweldige set specificaties doet deze kleine rakker niet onder voor zijn grotere broers. Je schiet bijvoorbeeld foto’s en filmt in 4K-kwaliteit met de fantastische 12-megapixelcamera. Bovendien maakt je met de iPhone SE gebruik van de zogenaamde Touch ID-software. Zo vergrendel je je telefoon gewoon met je eigen vingerafdruk. Al met al is de iPhone SE dus een combinatie van twee vertrouwde Apple-producten: al het moois van de iPhone 6S, op het formaat van de iPhone 5S! Deze telefoon is zijn titel als Special Edition dan ook meer dan waard.

Wederom is Belsimpel.nl de allereerste winkel in Nederland die begint met het uitleveren van de nieuwe iPhone. Dit is niet de eerste keer dat we de primeur hebben: in 2015 waren we ook al de eerste winkel die de Apple Watch Sport op voorraad had. Voor meer primeurs en fonkelnieuwe toestellen houd je natuurlijk Belsimpel.nl in de gaten.