‹ Alle nieuwsberichten

Opvolger HTC One M9 wordt op 12 april gepresenteerd

Opvolger HTC One M9 wordt op 12 april gepresenteerd

HTC komt eindelijk met een nieuw toptoestel: de HTC 10! De opvolger van de HTC One M9 wordt 12 april gepresenteerd en we hebben hoge verwachtingen van deze telefoon.

Good things come for those who wait: HTC heeft geen nieuw vlaggenschip aangekondigd op het MWC van vorige maand, maar gelukkig weten we nu dat de HTC 10 op 12 april om 14.00 Nederlandse tijd het daglicht gaat zien. HTC promoot dit event met de hashtag #powerof10, wat lijkt te bevestigen dat het toestel niet de naam HTC One M10 krijgt. In plaats daarvan gaat het toestel waarschijnlijk HTC 10 heten. We zetten voor jou op een rijtje wat we allemaal denken te weten over de opvolger van de HTC One M9! Vergeet niet dat het hierbij over geruchten gaat, dus niets is zeker.

Specificaties HTC 10

Het lijkt erop dat de HTC 10 een powerhouse wordt. Het toestel zou gaan draaien op een Snapdragon 820-processor. Dit is momenteel de beste processor van Qualcomm en zit ook in de Samsung Galaxy S7 (Edge) en de LG G5. Volgens de geruchten heeft het scherm een diagonaal van 5.1-inch en waarschijnlijk wordt het een lcd-display. De HTC 10 krijgt standaard Android Marshmallow, de nieuwste versie van Googles besturingssysteem. HTC legt hier de eigen skin, HTC Sense overheen. De hoofdcamera schijnt 12 megapixels te zijn met laser-autofocus, zodat de camera razendsnel scherpstelt. Ook zal de HTC smartphone vermoedelijk een vingerafdrukscanner hebben en een ruim werkgeheugen van 4 GB. De achterkant van het toestel is bol en daardoor ligt het waarschijnlijk lekker in de hand.

Eén ding is zeker: HTC trekt alles uit de kast om te concurreren met andere high-end toestellen. Benieuwd? Wij houden je op de hoogte! Kijk hier voor het laatste nieuws over de HTC 10. Te zijner tijd staan daar ook onze beste aanbiedingen van de HTC 10!

Bronnen: Tweakers, The Verge (1, 2).

Meer nieuws over: