‹ Alle nieuwsberichten

Huawei teaser: aankondiging opvolger Huawei P8 op 6 april

Huawei teaser: aankondiging opvolger Huawei P8 op 6 april

Op 6 april zal vermoedelijk de opvolger van de Huawei P8 worden aangekondigd! Dit toestel wordt dan het vlaggenschip voor 2016.

Huawei zal op 6 april 2016 een eigen evenement houden; de verwachting is dat de opvolger van de succesvolle Huawei P8 gepresenteerd wordt. De laatste maanden stroomt het geruchtencircuit vol. Dus wat kunnen we verwachten? Volgens de geruchten krijgt dit nieuwe toptoestel een Kirin 950-processor. Dit is een pijlsnelle processor, ontwikkeld door Huawei zelf. Deze processor zal een kloksnelheid halen tot wel 2.4GHz, waardoor het toestel tot een echt krachtpatser en een van de snelste telefoons op de markt maakt.

Dual-camera!

Een zeer vernieuwende en opvallende toevoeging aan de vermoedelijke opvolger van de P8, is de dual-camera-setup. Hierdoor zijn veel nieuwe dingen mogelijk bij het maken van foto’s. De twee lenzen leggen, door tegelijkertijd een foto te maken, diepte vast. Hierdoor kun je na het maken van de foto nog bepalen waar je de focus op wilt leggen. Zo is er dus nooit meer een foto onscherp! Waarschijnlijk zal de camera van het nieuwe Huawei-toestel ook beschikken over Optical Image Stabilization. Verder zullen de camera’s van de telefoon waarschijnlijk 12-megapixels hebben en de frontcamera zou een resolutie van 5-megapixels hebben. Daarbij komt nog dat Huawei kort geleden heeft aangekondigd samen te werken met Leica. Dit is een fabrikant van hoogwaardige fototoestellen die uitmuntende lenzen produceert. Van de kwaliteit van de foto’s van de Huawei’s nieuwe vlaggenschip mag je dus met recht hele hoge verwachtingen hebben!

Bekijk alle informatie over de opvolger van de Huawei P8 op Belsimpel.nl. Houd onze site in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, foto’s, video’s en prijzen.

Meer nieuws over: