‹ Alle nieuwsberichten

iPad Pro 9.7 inch aangekondigd door Apple

iPad Pro 9.7 inch aangekondigd door Apple

Na lang wachten is hij er dan eindelijk, de nieuwe iPad! We hebben er even op moeten wachten, maar dinsdag presenteerde Apple de nieuwe iPad Pro 9.7. En deze tablet was het wachten waard! 

Deze iPad Pro 9.7 is qua kracht namelijk een echte Hulk. De tablet heeft zelfs meer power dan de gemiddelde laptop! De iPad is sneller dan ooit, met een kraakhelder Retina-display. Volgens Apple is dit het helderste en minst spiegelende beeldscherm ter wereld. Met een resolutie van 2048x1636 geeft de tablet alles zeer gedetailleerd weer. En dat is niet het enige, het scherm past dankzij True Tone de kleuren aan de omgeving aan. Zo kun je dus overal prettig lezen of bijvoorbeeld een film kijken. Nog een feature die deze iPad ideaal maakt voor het bekijken van video’s, is het geluid. De iPad is voorzien van hifi-luidsprekers, die het geluid vol en gedetailleerd laten horen. Bovendien draait het geluid van de tablet met je mee. Zo beleef je een ultieme audio-ervaring met je iPad!

Fantastische camera’s

Beide camera’s van de iPad Pro 9.7 hebben een grote upgrade ondergaan waardoor je fantastische foto’s maakt met de tablet. De 12,9-megapixelcamera is voorzien van een True Tone flitser, waardoor huidtinten bij elke soort licht natuurgetrouw worden vastgelegd. Filmen doe je op uitzonderlijk hoge 4K-kwaliteit. En ook is het mogelijk in slow-motion te filmen, met wel 240 beelden per seconde. Of maak zogenaamde Live Photos! Hiermee vang je niet alleen een foto, maar ook het moment er omheen. Als je dus houdt van filmen of foto’s maken, is deze iPad zeker een aanrader! Ook in je selfies en op FaceTime kom je op je voordeligst voor de dag dankzij de 5-megapixel-HD-camera aan de voorkant.

Compact, maar zeer krachtig

Zoals al gezegd is deze tablet superkrachtig. Deze iPad Pro 9.7 is namelijk voorzien van een 64-bits A9X-chip en hiermee kan de tablet dingen die eerder alleen met een pc konden worden gedaan. Eén groot verschil: de iPad is heel makkelijk mee te nemen. De tablet weegt namelijk maar 437 gram en is maar 6,1 mm dun. Je neemt hem dus zo mee onder je arm! En je gebruikt de tablet zonder zorgen waar en wanneer je maar wilt, want de accu gaat tot wel 10 uur mee! Bovendien is deze nieuwe iPad Pro 9.7 beschikbaar in 24 varianten. Je kiest bijvoorbeeld voor een tablet met alleen WiFi, of WiFi + 4G. Daarnaast heb je de keuze uit een geheugen van 32 GB tot wel 256 GB. Bovendien is de iPad beschikbaar in 4 verschillende kleuren, waardoor er altijd wel één is die bij jouw wensen aansluit.

Binnenkort is de iPad Pro 9.7 te koop bij Belsimpel.nl! Houd de site in de gaten voor meer informatie!

Meer nieuws over: