‹ Alle nieuwsberichten

Nu een cameramodule cadeau bij je LG G5 pre-order!

Nu een cameramodule cadeau bij je LG G5 pre-order!

Update: deze actie is verlopen. Ben je, net als wij, helemaal weg van de LG G5? Bestel het revolutionaire toestel dan nu bij ons! Zo weet je zeker dat je de G5 als een van de eersten thuis hebt. Extra leuk: je krijgt er een LG CAM Plus ter waarde van €99 bij!

De LG G5 was de showstopper van het Mobile World Congress 2016, en met een goede reden: deze telefoon heeft een revolutionair modulair design. Dit betekent dat je het toestel naar eigen wensen kunt aanpassen door middel van toevoegingen. Een hiervan is de cameramodule LG CAM Plus, die je cadeau krijgt als je de LG G5 aanschaft tussen 18 maart en 3 juli 2016! Deze camera-add-on heeft fysieke knoppen, waarmee je kunt zoomen, opnemen en foto’s maken. Er zit ook een extra batterij aan deze module, zodat je urenlang plaatjes kunt schieten, zonder dat je batterij ineens leeg is. Een andere module bestaat uit speakers van Bang & Olufsen waar prachtig geluid uit komt. Deze kun je ook apart van de G5 gebruiken!

LG G5

Naast modules heeft de LG G5 nog meer toffe functies. Zo heeft het toestel een Always On-Display. Hiermee zie je altijd hoe laat het is en of je nog belangrijke meldingen hebt. Je hoeft dus niet steeds je scherm aan te doen als je iets wilt checken! Ook noemenswaardig zijn de camera’s van de G5. De hoofdcamera bestaat namelijk uit twee lenzen waarmee je groothoekfoto’s kunt maken. Deze foto’s zien er hartstikke goed uit op het haarscherpe Quad-HD-scherm van 5.3 inch. Verder heeft de G5 een verwisselbare accu en een intern opslaggeheugen van 32 GB, dat je met een SD-kaartje van maximaal 200 GB uit kunt breiden.

Wil je deze toffe smartphone hebben? We hebben de LG G5 in de kleuren Titan, Gold en Silver. Wil je op de hoogte blijven van wat LG allemaal uitspookt? Kijk dan bij ons nieuwsoverzicht van LG.

Deze spetterende actie loopt van 18 maart t/m 3 juli 2016 en geldt bij aanschaf van een LG G5. Je kunt de LG CAM Plus claimen tot 4 september 2016 op www.lgpromotions.nl.