Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Als beste uit de test: het T-Mobile-netwerk!

Als beste uit de test: het T-Mobile-netwerk!
Dinsdag 15 maart 2016

Onlangs heeft een onafhankelijk onderzoeksbureau gekeken naar de prestaties van telecomnetwerken in Nederland. Hierbij kwam het netwerk van T-Mobile en Ben overtuigend als beste naar voren.

T-Mobile best geteste 4G-netwerkHet onafhankelijke bureau P3 Communications is al jarenlang een begrip in landen als Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ze voeren betrouwbare netwerktests uit waarbij wordt vastgesteld hoe goed mobiele telefoonnetwerken nu eigenlijk presteren. We weten immers allemaal hoe het is om opeens in een klein achterafgelegen dorpje opeens geen bereik meer te hebben. Om deze vervelende toestanden te voorkomen kun je volgens P3 het beste een abonnement bij T-Mobile afsluiten!

Het T-Mobile-netwerk, waar zowel T-Mobile als Ben gebruik van maakt, kwam op alle vlakken als beste uit de test. Zowel in de categorieën data als stemkwaliteit gooide T-Mobile hoge ogen. Het netwerk heeft de hoogste geluidskwaliteit en de beste dataverbindingen in grote steden en kleine dorpjes, maar ook op de wegen ertussenin. P3 heeft dit getest door met verschillende auto’s vol telefoons door heel Nederland rond te rijden. Zo zijn alle Nederlandse netwerken uitgebreid aan tests onderworpen.

De CTO van T-Mobile Nederland heeft laten weten erg trots en blij te zijn met deze resultaten. “Dit is de bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt en een concurrerend netwerk hebben gebouwd waarmee we onze klanten het beste van het beste geven,” aldus Lampros Iskos. De goede testresultaten zijn te danken aan de uitgebreide investeringen in de modernste technologie. Hiermee heeft T-Mobile zijn dekking geoptimaliseerd en wordt kwaliteit gegarandeerd. De concurrentie is in Nederland overigens moordend: alle vier netwerken komen als “erg goed” uit de bus, maar T-Mobile geeft je dus net dat beetje extra.

Wil je ook graag een abonnement bij zo’n topnetwerk? Check dan vooral de laatste T-Mobile-aanbiedingen!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl