‹ Alle nieuwsberichten

Samsung onthult nieuwe budgettelefoon

Samsung onthult nieuwe budgettelefoon

Samsung heeft al langer telefoons die erg vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar zet hiermee nu nog een stapje verder. Waar het bedrijf eerder de zeer goedkope Galaxy J1 (2016) introduceerde, onthult de smartphone-gigant nu de Galaxy J1 Mini. Deze telefoon zal nog betaalbaarder zijn dan zijn grotere broer.

De J1 (2016) was dus al een uitbreiding van het betaalbare segment telefoons van Samsung. Erg fijn aan deze telefoon is dat het toestel beschikt over een AMOLED-scherm, een quadcore-processor en 1 GB werkgeheugen. Zijn kleinere broertje de J1 Mini zal dus zo mogelijk nog betaalbaarder zijn. Dit toestel heeft een 4-inchbeeldscherm, eenzelfde krachtige quadcore-processor en 768 MB werkgeheugen.

Onduidelijk is nog of de J1 Mini zal worden verkocht in Nederland. Samsung gaf namelijk eerder aan te stoppen met het verkopen van telefoons voor minder dan 150 euro, in Nederland. Door zich te focussen op de middenklasse-telefoons en vlaggenschepen, wil Samsung meer aanzien krijgen. Het is dus afwachten of de Galaxy J1 Mini en Samsung Galaxy J1 (2016) überhaupt in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Ook de eerdere versie van de J1 zal waarschijnlijk binnenkort van de markt verdwijnen. Wil je deze toch nog aanschaffen, voor het niet meer kan? Kijk dan hier.

Meer nieuws over: