Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nominatie Belsimpel.nl voor Beste Webwinkel van Nederland!

Nominatie Belsimpel.nl voor Beste Webwinkel van Nederland!
Woensdag 09 maart 2016

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft Belsimpel.nl deze week geselecteerd voor de prijs. Samen met twee andere bedrijven maken we kans op de Award, waarna een jury zal beslissen wie uiteindelijk de beste is in deze categorie. Op 24 maart zal het verlossende woord worden uitgesproken.

De Thuiswinkel Awards zijn een goede manier om de beste webshops van Nederland te peilen: genomineerden en prijswinnaars mogen zich met recht tot de absolute top van de Nederlandse webwinkels rekenen. De nominatie van Belsimpel.nl is bepaald door een professionele en onafhankelijke vakjury. De deskundige jury heeft bepaald dat Belsimpel.nl samen met Bol.com en Coolblue.nl genomineerd zijn voor de Beste Webwinkel van Nederland 2016. Voor Belsimpel.nl is dit niet de eerste keer dat we genomineerd zijn voor een Thuiswinkel Award: in 2015 maakten we al kans op een publieksprijs. De nominatie voor de vakprijs is dit jaar dus een mooie stap omhoog! Naast de nominatie voor de beste Webwinkel heeft Belsimpel.nl ook een nominatie binnengesleept voor de Thuiswinkel Publieksprijzen XL onder de categorie ‘Elektronica & Telecom’. De winnaar van de Beste Webwinkel Award wordt bovendien genomineerd voor de European E-Commerce Entrepreneturial Award.

Net zoals vorig jaar zal in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee bekendgemaakt worden of we in de prijzen zijn gevallen. Hier worden de awards namelijk in stijl uitgereikt op een black-tie-evenement. Tot die tijd wachten we in spanning af!

Bron: ThuiswinkelAwards

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl