‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 9 2016

Het laatste telecomnieuws van week 9 2016

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Opvolger HTC One M9 duikt op

Het duurt waarschijnlijk nog een dikke maand voordat de opvolger van de HTC M9 uitkomt, maar de geruchtenmolen draait alweer flink voor HTC. Er druppelt stukje bij beetje meer informatie binnen over het nieuwe toptoestel, dat uiteindelijk waarschijnlijk HTC 10 gaat heten in plaats van HTC One M10. Als de telefoon echt deze naam krijgt, betekent dit dat HTC tóch overstapt op een andere naamgeving voor zijn paradepaardjes. De vermoedelijke specificaties van de HTC 10 zijn als volgt: een Quad-HD-scherm van 5.15 inch, Android Marshmallow, een 12-megapixelcamera en Qualcomms beste processor op dit moment, de Snapdragon 820. Verder zit er waarschijnlijk 4 GB werkgeheugen in en 32 GB intern geheugen, dat je uit kunt breiden met een SD-kaartje. De HTC 10 wordt vermoedelijk 19 april aangekondigd.

Bron: Tweakers, Phone Arena.

Huawei P9 op 9 maart?

Het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de P9, ziet waarschijnlijk 9 maart voor het eerst het daglicht. Dat blijkt uit een officiële teaser van Huawei zelf. Het moet gezegd worden: de P9 ziet er fraai uit! Er komen, zoals het nu lijkt, vier verschillende versies: een portemonneevriendelijke, een 'gewone', een grote en een premium P9. Bij deze geruchten gaat het voornamelijk om de gewone Huawei P9. Het Full-HD-scherm heeft een diagonaal van 5.2 inch. Ook fijn: de batterij is met zijn 3900 mAh aardig krachtig. Verder zit er een USB-C-connector in het toestel. Ten slotte zitten er waarschijnlijk twee camera's van 12 megapixels aan de achterkant.

Bron: All About Phones, VentureBeat

Nieuwe Nexus gemaakt door HTC 

Nog meer nieuws over HTC: het lijkt erop dat ze een nieuw Google Nexus-toestel gaan produceren dit jaar! HTC en Google hebben al eerder samen de Nexus One gemaakt, de eerste Nexus-smartphone. Er is nog niks zeker, maar het is altijd leuk om te speculeren. Geopperde namen zijn de Nexus T50 en de Nexus T55; dit wijst op niet één, maar twee toestellen van de hand van HTC. Ook zou het zomaar zo kunnen zijn dat de nieuwe HTC Nexus een drukgevoelig scherm krijgt. Wanneer HTC's Nexus uitkomt, wordt de volgende Androidversie ook gepresenteerd: twee redenen om alvast uit te kijken naar de release van dit toestel!

Bron: Digital Trends.

Meer nieuws over: