‹ Alle nieuwsberichten

Moto X Force: toptelefoon voor brokkenpiloten

Moto X Force: toptelefoon voor brokkenpiloten

Laat je vaak je telefoon vallen? Handenvol geld kwijt aan reparaties? Verslijt je screenprotectors bij de vleet? Dan is de Motorola Moto X Force de telefoon voor jou!

Het display van de Motorola Moto X Force is hartstikke stevig. Hoe stevig, vraag je je af? Superstevig, is je antwoord. Of je je telefoon nu een keer of twintig laat vallen, of dat je er met je fiets overheen rijdt: het scherm van de Moto X Force blijft gewoon heel. Dit komt omdat Motorola de telefoon heeft voorzien van hun eigen Moto Shattershield-ontwerp. Dit houdt in dat je als basis voor het scherm een aluminium onderlaag hebt, met daar bovenop het display en de touch-laag zoals je gewend bent. Daaromheen zitten echter ook nog twee lagen ter bescherming. Hierdoor is het scherm van de X Force praktisch onbreekbaar.

Maar het scherm is niet het enige krachtige aan deze telefoon. Ook binnenin is er een hoop “force” te vinden. De Motorola Moto X Force heeft namelijk een Snapdragon 810-processor. Met acht processorcores worden alle processen van je telefoon vloeiend uitgevoerd. Deze acht kernen werken namelijk samen om taken en opdrachten te verdelen. Je telefoon kan dus allerlei zware apps aan en ook multitasken is geen enkel probleem voor de Moto X Force. Ook de batterij is een echte krachtpatser. Met een capaciteit van 3760 mAh ben je tot wel twee dagen lang bereikbaar - zonder dat je je telefoon ’s nachts aan de lader hoeft te leggen!

De Moto X Force heeft bovendien een ontzettend fijne set camera’s, waarmee je in een handomdraai perfecte plaatjes schiet. De camera aan de achterkant beschikt over 21 megapixels en maakt dus haarscherpe foto’s. Daarbij neem je video’s op in 4K-kwaliteit. Ook beschikt deze camera over optische beeldstabilisatie en autofocus. Scherpstellen is dus zo gedaan! Om bovendien je foto’s ook in het donker mooi te belichten, heeft deze camera een dual-LED-flitser. Dit houdt in dat er twee flitsers samenwerken. Hierdoor heeft de flitser niet alleen een groter bereik, maar ziet de belichting er bovendien natuurlijker uit. Je hebt dus nooit meer fletse foto’s in het donker! Bovenop al dit moois heeft de X Force uiteraard ook een selfie-camera. Deze heeft 5 megapixels en beschikt ook over een flitser. Zelfs je selfies worden dus goed belicht!

Tel hierbij nog 4G-ondersteuning bij op en je hebt een toptelefoon die helemaal past bij een dynamische levensstijl. Of je nu tijdens een concert je telefoon tussen het dansende publiek laat vallen of per ongeluk je toestel van tafel stoot: voor de Motorola Moto X is het allemaal geen probleem!

Geïnteresseerd in de Motorola Moto X Force? Wil je meer informatie? Bij Belsimpel.nl is de X Force zowel los verkrijgbaar, als met een abonnement.