‹ Alle nieuwsberichten

Nu 25 euro cashback bij aankoop van de Wileyfox Swift!

Nu 25 euro cashback bij aankoop van de Wileyfox Swift!

Belsimpel.nl en Wileyfox hebben een fantastische actie voor jou. In de periode van 3 maart t/m 25 maart 2016 ontvang je nu 25 euro cashback bij aankoop van de Wileyfox Swift.

De Wileyfox Swift heeft al een aantrekkelijke prijs en deze wordt nu nog aantrekkelijker. Bij bestelling van de telefoon krijg je namelijk €25 terug! Dit geldt voor beide kleuren van dit model.

Wileyfox Swift

De Wileyfox Swift is een no-nonsense telefoon. Het toestel heeft een strakke, stijlvolle vormgeving met een mooie matte finish. De telefoon heeft een super helder HD-beeldscherm van 1280x720 pixels voorzien van een laagje Gorilla Glass. Dit maakt het glas ijzersterk en zeer bestand tegen krassen en breken. Het belangrijkste kenmerk van het toestel is het besturingssysteem. Dit is namelijk een alternatieve versie van Android, het Cyanogen-besturingssysteem. Hierdoor is je telefoon geheel te personaliseren, want vrijwel alles is aan te passen naar je eigen wens! Dit besturingssysteem biedt je dus heel veel vrijheid. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat dit de meest populaire alternatieve versie van Android is. Daarnaast is de smartphone geschikt voor 4G-internet en is voorzien van twee goede camera’s. Dit alles maakt de Wileyfox Swift tot een hele fijne telefoon, waarbij je nu dus ook nog eens geld terug krijg!

Hoe werkt de cashback?

Je krijgt geld terug als je de Wileyfox Swift in de periode van 3 maart t/m 25 maart 2016 bij Belsimpel bestelt. Let op! Je kunt vanaf 30 maart je cashback claimen. De aanvraag dient gedaan te worden tussen 30 en 60 dagen na aankoop. Dit kun je doen via een speciale actiepagina van Wileyfox. Hier volg je de stappen en vul je je gegevens in. Daarna ontvang je binnen 30 dagen de €25!

Meer nieuws over: