‹ Alle nieuwsberichten

Multitool cadeau bij Cat S40 Dual Sim!

Multitool cadeau bij Cat S40 Dual Sim!

Vanaf 4 maart tot en met 31 maart 2016 krijg je, zolang de voorraad strekt, van Belsimpel een multitool cadeau bij aanschaf van de Cat S40 Dual Sim!

Cat S40 Dual Sim

Ben je erg onhandig, hou je van extreme sporten of werk je in vuile omgevingen? Dan is de Cat S40 Dual Sim dé telefoon voor jou! Dit toestel is namelijk nagenoeg onverwoestbaar. De S40 is waterdicht, val-bestendig en doorstaat zeer extreme weersomstandigheden. De bouwvakkerstelefoon is bestand tegen temperaturen van -25 tot 55 graden Celsius en kan tegen vuil. Laat je de telefoon vallen? Geen probleem; de S40 doorstaat vallen tot 1,8 meter. Zelfs wanneer je de S40 in het water laat vallen is er geen reden tot paniek. De telefoon blijft tot wel 30 minuten op 1 meter diepte gewoon functioneren. Verder functioneert dit toestel zoals iedere andere smartphone. De telefoon heeft een touchscreen, draait op het Android-besturingssysteem, heeft een 8-megapixelcamera en kan worden verbonden met het 4G-internet. Kortom, een ijzersterke telefoon die aan alle eisen van een smartphone voldoet!

Multitool cadeau

Om het nog mooier te maken krijg je van Belsimpel.nl nu een multitool cadeau bij aankoop van de Cat S40 Dual Sim! Deze multitool deinst nergens voor terug. Het gereedschap is geschikt voor knippen, schroeven, zagen, knijpen, snijden en het openen van biertjes. Wacht dus niet langer en bestel je Cat S40 Dual Sim nu. Koop je het toestel in de periode van 4 maart t/m 31 maart 2016, dan krijg je van Belsimpel de multitool gratis bij je bestelling. Voor de actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op=op!

Meer nieuws over: