‹ Alle nieuwsberichten

Cadeautje van Belsimpel: draadloze lader gratis bij Lumia 950!

Cadeautje van Belsimpel: draadloze lader gratis bij Lumia 950!

Het aanschaffen van een Microsoft Lumia 950 is nu wel heel aantrekkelijk: wanneer je dit toestel nu bestelt bij Belsimpel.nl, krijg je er een gratis Zens Qi Draadloze Lader bij!

Iedereen kent het probleem wel: wanneer je je telefoon aan de lader wilt leggen moet je eerst ergens een kabeltje vandaan vissen. Die komt vervolgens bij een oerwoud van kabels die je toch al rond je bureau hebt verzameld. Het zou natuurlijk handig zijn als dat anders kon.

Gelukkig is er een Zens Qi draadloze lader! Met deze simpele oplader hoef je niet meer te klooien met kabeltjes. Je plugt alleen de lader in het stroomnet en legt vervolgens je telefoon op het plateau. De draadloze oplader doet de rest! Hiermee houd je bovendien de USB-C-poort van je telefoon gewoon beschikbaar. Zo hoef je niet te kiezen tussen het aansluiten van accessoires, of het opladen van je smartphone. Omdat de Zens Qi-lader bovendien ontzettend simpel en stijlvol is, staat deze goed in elk interieur.

De Zens Qi Single Draadloze Lader White is een gouden combinatie samen met de Lumia 950. Deze Windows-telefoon biedt namelijk ontzettend veel uitgebreide functies. Zo heb je bijvoorbeeld standaard toegang tot Microsoft Office Mobile. Wanneer je bezig bent met een presentatie of een document, hoef je dus niet plots je telefoon aan een kabeltje te leggen. Met de Qi-oplader werk je rustig door. Daarnaast is de 950 een ontzettend krachtig toestel. Met een Snapdragon 808 onder de motorkap en 3 GB aan werkgeheugen, draaien zelfs de zwaarste apps meer dan soepel. Hierbij heeft de Lumia 950 een geweldig stel camera’s, waarmee je onder andere in 4K-kwaliteit kunt filmen.

De voorwaarden van dit buitenkansje luiden als volgt:

  • Deze actie geldt wanneer je een Microsoft Lumia 950 los of in combinatie met een abonnement aanschaft
  • Deze actie loopt van 3 maart 2016 t/m 30 juni 2016 - zolang de voorraad strekt
  • De lader wordt gebundeld door Belsimpel.nl