‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: Wileyfox-telefoons!

Nu bij Belsimpel.nl: Wileyfox-telefoons!

We hebben spiksplinternieuwe toestellen voor je van Wileyfox! Vanaf nu staan twee telefoons van dit nieuwe merk op Belsimpel.nl. Altijd fijn: Wileyfox biedt veel telefoon voor weinig geld!

Wileyfox heeft toestellen met een lage prijs. Hoe doen ze dit? Door geen onnodig geld uit te geven aan grote campagnes en dure marketing. Deze strategie werpt zijn vruchten af in de vorm van de Wileyfox Swift en Wileyfox Storm, allebei vanaf nu te vinden op Belsimpel.nl!

Wileyfox Storm

De Wileyfox Storm heeft een ips-lcd-scherm van Full-HD-kwaliteit. Dit display is 5.5 inch groot, wat aan de flinke kant is. Dit betekent dat je niet hoeft te prutsen op een klein scherm! De telefoon ligt lekker in de hand, doordat de achterkant een bolling heeft en gemaakt is en gemaakt is van zogenoemd Sandstonemateriaal. De Storm heeft een 20-megapixelhoofdcamera met autofocus en flits, en een selfiecamera van 8 megapixels. Ook de frontcamera heeft een flitser, zodat je selfies genoeg belicht zijn. Met 3 GB werkgeheugen en 32 GB intern geheugen kun je verschillende taken uitvoeren en je applicaties, foto's en video's prima kwijt. Als je meer geheugen nodig blijkt te hebben, kun je een microSD-kaartje gebruiken. Je kunt met de Wileyfox Storm internetten op het 4G-netwerk en je kunt twee simkaarten kwijt in het toestel. Wanneer je beide simkaartsloten gebruikt voor dual sim, dan kun je geen microSD-kaartje kwijt in het toestel.

Wileyfox Swift

De Wileyfox Swift is iets compacter dan de Storm: dit toestel heeft een HD-scherm van 5 inch. De Swift ligt net als zijn grote broer fijn in de hand en heeft camera's van 13 en 5 megapixels. De hoofdcamera heeft autofocus en een flitser. Verder heeft de Swift een intern geheugen van 16 GB en een werkgeheugen van 2 GB. Het interne geheugen kun je uitbreiden met een microSD-kaart als je te weinig ruimte hebt. Ook de Wileyfox Swift ondersteunt 4G. Ten slotte heeft dit toestel net als de Storm beschikking over dual-sim. Zo kun je twee simkaarten gebruiken, bijvoorbeeld één voor werk- en de ander voor privégebruik. Hier geldt ook dat je geen microSD-kaart in het toestel kwijt kunt, wanneer er in het toestel twee simkaarten zitten. 

Cyanogen OS

De toestellen van Wileyfox draaien op Cyanogen OS, een Android-besturingssysteem. Cyanogen OS is misschien niet heel bekend bij het grote publiek, maar het is een heel fijne variant van Android, dat sowieso al bekend staat om zijn hoge mate van flexibiliteit. Cyanogen OS gaat daar nóg een stapje verder in. Je kunt hartstikke veel aanpassen binnen dit besturingssysteem, zodat je je hele telefoon kunt personaliseren! Zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende thema's beschikbaar en kun je de volgorde van de Android-toetsen onderaan het schem aanpassen. Ook kun je standaardapplicaties die je niet gebruikt gewoon verwijderen.

Meer nieuws over: