‹ Alle nieuwsberichten

Samsung S7 en S7 Edge in winkels van Belsimpel!

Samsung S7 en S7 Edge in winkels van Belsimpel!

De Samsung S7 en de Samsung S7 Edge zijn vanaf morgen te bewonderen in alle winkels van Belsimpel.nl! Hoewel de nieuwste toptoestellen pas zondag zijn gepresenteerd op het Mobile World Congress (MWC), liggen ze vanaf morgen al door heel Nederland in onze winkels.

De nieuwste vlaggenschepen van Samsung, de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge, zijn in Barcelona geïntroduceerd tijdens het grootste telecom-evenement van Europa. Nu alle specificaties duidelijk zijn, kunnen we niets anders dan concluderen dat Samsung de verwachtingen heeft waargemaakt: de toestellen hebben hoogwaardige functies en zien er stijlvol uit. Omdat wij bij Belsimpel.nl weten dat niet alleen wij, maar ook onze klanten gek zijn op de nieuwste snufjes rondom mobiele telefonie, hebben we de toestellen zo snel mogelijk in huis gehaald! Vanaf morgen liggen beide telefoons in onze winkels, zodat je de toestellen kunt bekijken en proberen. 

Dus ben je benieuwd hoe de behuizing tegelijk waterdicht én mooi kan zijn? Hoe snel een smartphone wordt van 4 GB werkgeheugen? Of hoe scherp de foto's van de 12-megapixelcamera zijn en hoe mooi het scherm van de S7 Edge wordt door het gebogen glas? Kom ze dan vanaf morgen 13.00 uur bekijken in een van onze winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht, Tilburg of Zwolle. Kijk voor de precieze locaties op onze site.

Dat je hierna al helemaal niet meer kunt wachten de telefoon te bestellen, begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je de beide smartphones bij ons pre-orderen. Naast dat je de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge als eerste ontvangt, krijg je er ook nog een Gear VR lite ter waarde van €99,99 cadeau bij! Dit is een virtual-reality-bril waarmee je in een totaal andere wereld stapt als je een spel speelt of een 360-graden-video bekijkt. Lees alle informatie over deze actie in dit nieuwsbericht. Tot in een van onze winkels!