‹ Alle nieuwsberichten

Pre-order een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge en krijg een Gear VR lite cadeau!

Pre-order een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge en krijg een Gear VR lite cadeau!

De gloednieuwe Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn zojuist door de fabrikant aangekondigd. De smartphones beschikken over hoogwaardige functies en zien er erg stijlvol uit. Voor snelle bestellers heeft Samsung een hele toffe actie: je krijgt namelijk een Gear VR lite thuisgestuurd!

Vandaag, op de vooravond van het Mobile World Congress (MWC), heeft Samsung haar nieuwe vlaggenschepen gepresenteerd: de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. De opvolgers van de S6 en S6 Edge zien er waanzinnig uit. Maar dat niet alleen: ze hebben ook supergoede en handige functies. Waar de Galaxy S6 al prachtige foto’s maakte, heeft Samsung de camera’s van de S7 (Edge) opnieuw weten te verbeteren. De speciale lens heeft grotere pixels, waardoor je zelfs bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. Je neemt je telefoon dus gerust mee om dat ene feestje vast te leggen. Samsung heeft de cameramodule bovendien kleiner weten te maken: de lens steekt dus niet uit.

Daarnaast zijn de Galaxy S7 en S7 Edge voorbereid op typisch Nederlands weer, want de spatwaterdichte behuizing kan wel tegen een bui! Dankzij de IP68-certificering zijn de toestellen stof- en spatwaterdicht en kunnen ze tot 30 minuten 1,5 meter onder water. Je hoeft je smartphone dus niet langer te verstoppen zodra er regendruppels vallen. Ook hebben de S7 en S7 Edge krachtige accu’s die ervoor zorgen dat je je telefoon langer kunt gebruiken. Is je telefoon leeg? Dan laad je hem supersnel en draadloos weer op. Het geheugen van de toestellen is uit te breiden met een microSD-kaartje, waarmee de geheugencapaciteit tot wel 200 GB kan worden uitgebreid.

Pre-order actie

We snappen het als je niet kunt wachten tot de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in de winkels liggen. Gelukkig zijn de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge met onmiddellijke ingang te pre-orderen bij Belsimpel.nl. Niet alleen heb je dan zo snel mogelijk je gloednieuwe telefoon in huis, maar krijg je er bovendien een Gear VR lite t.w.v. €99,99 bij cadeau!

Om in aanmerking te komen voor de Gear VR lite bij je Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge, volg je onderstaande stappen:

  • Je bestelt en betaalt binnen de periode van 21 februari 20:00 tot en met 10 maart 2016 een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Het afsluiten van een contract in combinatie met de S7 of S7 Edge telt in dit geval ook.
  • Hierna registreer je je toestel op www.samsung.com/promoties en upload je bewijs van je aankoop uiterlijk 24 maart 2016.
  • Wanneer Samsung je aankoop heeft bevestigd, krijg je de Gear VR lite thuisgestuurd!

Gear VR lite

De Gear VR lite is Samsungs eigen Virtual Reality-bril. Door het haarscherpe beeld waan je je volledig in een andere wereld. Daarbij is de Gear VR lite speciaal ontwikkeld om comfortabel op je hoofd te zitten. Zo kun je langere tijd gamen of ronddwalen in VR-land, zonder last van de bril te krijgen. Er is bovendien een erg brede selectie aan interessante functies voor de Gear VR lite. Je kunt uiteraard allerlei games spelen, maar ook 360-graden-video’s kijken alsof je er zelf instaat. Of, als je liever rustig een film kijkt, ervaar je het met de Gear VR lite alsof je in een bioscoop zit. De veelzijdige Gear VR lite is dus de perfecte aanvulling om het optimale uit je Galaxy S7 (Edge) te halen!

Wil je profiteren van deze waanzinnige actie en de virtuele 3D-wereld beleven? Pre-order jouw Samsung Galaxy S7 (Edge) dan uiterlijk 10 maart 2016. Wil je meer informatie over de Samsung Galaxy S7? Check dan deze pagina en houd vooral Belsimpel.nl in de gaten voor meer toffe deals rond de Galaxy S7 en S7 Edge!

Meer nieuws over: