‹ Alle nieuwsberichten

Honor presenteert Honor 5X met metalen behuizing

Honor presenteert Honor 5X met metalen behuizing

Vanmiddag heeft Honor op een eigen evenement de Honor 5X gepresenteerd. De telefoon heeft een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner. Je kunt het toestel vanaf nu bestellen bij Belsimpel.nl.

Honor, het dochterbedrijf van Huawei, presenteerde vandaag hun nieuwste smartphone: de Honor 5X. Dit is niet alleen een stijlvolle telefoon, maar het toestel heeft ook veel handige nieuwe features. Zo zijn de vingerafdruk-mogelijkheden van deze telefoon verder uitgebreid. Je kunt nu onder andere foto’s maken, vrienden bellen, app’s openen, notificaties bekijken en je telefoon opnemen, door alleen je vingerafdruk te gebruiken! Het IPS scherm geeft super scherp, levendig beeld weer. Zelfs bij zeer fel licht. Daarnaast zijn de kleurweergave en kijkhoeken verder verbeterd. Verder beschikt de 5X over twee simkaartsloten én een microSD-slot. Je kunt dus twee simkaarten en een microSD-kaart tegelijkertijd in het toestel stoppen. Dual Sim is ideaal wanneer je privé en werk gescheiden wil houden op één telefoon. De camera van de Honor 5X is geoptimaliseerd waardoor het nu mogelijk is haarscherpe foto’s te maken bij weinig licht of op maar een paar centimeter afstand.

Dankzij het luxe en hoogwaardige ontwerp van de telefoon valt de Honor 5X meteen op.  Het toestel heeft namelijk een zeer strakke aluminium behuizing, geïnspireerd door het elegante Guggenheim museum in Spanje. Bekijk het filmpje hieronder om de werking, en het mooie ontwerp van de Honor 5X zelf te zien!

De Honor 5X is nu te koop bij Belsimpel.nl in de kleuren zilver, grijs en goud. Bestel de telefoon in combinatie met een abonnement of als los toestel.