‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: de Huawei Mate 8!

Nu bij Belsimpel.nl: de Huawei Mate 8!

Vanaf vandaag beschikbaar bij Belsimpel.nl: de Huawei Mate 8! Deze waanzinnige smartphone heeft onder andere een erg mooi metalen design en een vingerafdrukscanner. Het toestel is los verkrijgbaar of in combinatie met een voordelig abonnement.

Zoals we gewend zijn van Huawei heeft ook de Mate 8 een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding. De smartphone beschikt over high-end specificaties, maar heeft toch een voordelig prijskaartje! De Mate 8 beschikt allereerst over een fantastisch beeldscherm van 6 inch. De beelden worden weergegeven in een resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor het grote scherm ook nog eens mooi scherp is. Met een octa-core processor en 4G-internet is de Huawei Mate 8 snel in alles wat je doet. Aan de achterkant van het toestel zit een 16-megapixelcamera met daaronder een vingerafdrukscanner. Deze gebruik je om razendsnel de smartphone te ontgrendelen.

Wat natuurlijk gelijk opvalt aan de Huawei Mate 8 is het ontwerp: het toestel is volledig van metaal gemaakt en erg dun. Hierdoor krijgt de Mate 8 een luxe uitstraling en is hij waanzinnig stijlvol. Het toestel is zo ontworpen dat hij ook fijn in de hand ligt. In onderstaande video worden alle kanten van het design nog eens extra uitgelicht.

Meer weten over de Huawei Mate 8? Kijk op de Mate 8 pagina voor foto's, specificaties, nog meer video's en de allerbeste aanbiedingen!

Meer nieuws over: