Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw telefoonmerk bij Belsimpel.nl: Cat

Nieuw telefoonmerk bij Belsimpel.nl: Cat
Maandag 01 februari 2016

Belsimpel.nl heeft een nieuw telefoonmerk in het assortiment: Cat! Dit merk is een kei in het maken van stevige en praktische telefoons, zodat ze extra lang meegaan. 

Waar veel telefoonmerken de focus leggen op een stijlvol design, zoekt Cat het op de lange levensduur en het gebruiksgemak van de mobiel. Doordat het merk zich specialiseert op sterke en stoere apparaten, kunnen ze ook in moeilijke omstandigheden overleven. Want of je je mobiel nou vaak laat vallen of een extreme sport als hobby hebt, deze "rugged phones" kunnen het allemaal aan. En zo is zowel de kluns als de avonturier aan het goede adres bij Cat!

Het merk 'Caterpillar', de volledig uitgeschreven naam, heeft zijn wortels in de grond van het Californische platteland zitten. Met de insteek 'robuuste en no-nonsens' telefoons te maken, hebben ze steeds meer terrein gewonnen. Met een IP-certificereing van ISO9001 zijn de zogenaamde bouwvakkerstelefoon tegenwoordig in meer dan dertig landen te koop. En nu dus ook bij Belsimpel.nl.

Maar hoewel de eerste focus van het merk op de levensduur ligt, wordt ook de binnenkant van de toestellen niet vergeten. Je kunt namelijk gewoon internetten en foto's maken met deze innovatieve krachtpatsers, zodat je ook tijdens je spannende avonturen het thuisfront op de hoogte houdt en de mooie momenten vastlegt. Op dit moment heb je bij ons de keuze uit vier verschillende telefoons van Cat: van een uitgebreide Android smartphone tot een praktische, eenvoudige GSM. Is dit iets voor jou? Kijk op onze website!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl