Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Acme i8910 met HDMI

Primeur voor digitale HDMI-aansluiting

Mobieltjes met een video-uitgang zijn er al langer, maar daar waar deze tot nu toe analoog waren, is de Samsung Acme i8910 voorzien van een digitale HDMI-aansluiting. De platte en slanke telefoon, die qua uiterlijk duidelijk op de Samsung Omnia lijkt, heeft hiermee een primeur.

Video opnemen in HD-kwaliteit

Naast een touchscreen en een 8 megapixel camera is de telefoon voorzien van GPS, HDMI, WLAN, Wifi en de formaten DNLA en DivX worden ondersteund. Met de Acme i8910 is het mogelijk om video op te nemen in HD-kwaliteit, waarbij de opslagcapaciteit van 8GB of 16GB goed van pas zal komen. Met deze kenmerken is het begrijpelijk dat experts het toestel al met de iPhone 3G vergelijken, maar om daar met zekerheid iets over te kunnen zeggen zal nog even op de introductie gewacht moeten worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Black

Sony Xperia XZ2 Compact Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.