‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: meer dan een dikke deal met Vodafone!

Nu bij Belsimpel.nl: meer dan een dikke deal met Vodafone!

Jeroen en Jeroen presenteren: meer dan een dikke deal met Vodafone! De Samsung Galaxy S6 is nu verkrijgbaar in combinatie met een voordelig abonnement en de waanzinnige service van Vodafone. Je krijgt onder andere maximale 4G-snelheden en 24/7 gratis support!

Je kunt nu de Samsung Galaxy S6 aanschaffen op Belsimpel.nl voor slechts €39,- per maand. Met dit abonnement krijg je onbeperkt sms'jes, 300 belminuten en maar liefst 2GB aan data. Hier bovenop krijg je de extra goede service van Vodafone, die door hun zelf Part of the Deal wordt genoemd. Je kunt bijvoorbeeld met de Galaxy S6 gebruik maken van 4G+, dat nóg sneller is dan 4G! Ook krijg je altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis support. Je kunt dus altijd opbellen als er iets is! Met Vodafone heb je bovendien altijd een duidelijk overzicht over je kosten. Je kunt online zien hoeveel MB's je hebt verbruikt en welke facturen nog open staan. Ten slotte kun je je mobiele abonnement combineren met een Vodafone Thuis abonnement. Je ontvangt dan elke maand gratis 3GB data en een TV-zenderpakket! 
 

De Galaxy S6 is het toptoestel van Samsung op dit moment. Met de S6 maak je waanzinnige foto's met de 16-megapixel camera en kun je filmen in 4k-resolutie. Het SAMOLED-scherm is haarscherp door de resolutie van 2560x1440 pixels.  Ook werkt de smartphone altijd snel en eenvoudig, door de octa-core processor en het besturingssysteem Android Lollipop. Aan de voorkant van het toestel zit bovendien een vingerafdrukscanner, die gebruikt kan worden om snel je smartphone te ontgrendelen. De Galaxy S6 heeft meerdere opslagvarianten en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, wit en goud.

Klik hier voor meer informatie over deze fantastische deal van Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: