‹ Alle nieuwsberichten

Sony lanceert nieuwe Sony Xperia M5 in Nederland

Sony lanceert nieuwe Sony Xperia M5 in Nederland

In andere landen is de Sony Xperia M5 al een poosje beschikbaar, maar wij moesten wachten. Tot nu! De waterproof smartphone met krachtige processor en topcamera’s komt nu ook naar Nederland.

De Sony Xperia M5 is een mid-rangetoestel. Dit houdt in dat er een supergoede balans is tussen prijs en prestaties. Hierom is de M5 al sinds zijn release in het buitenland een populair toestel: de telefoon heeft veel te bieden voor een degelijke prijs. De smartphone is bijvoorbeeld voorzien van een krachtige processor, waardoor multitasken soepel verloopt. Daarbij is de Xperia M5 ook een bijzonder stevige telefoon: het toestel heeft namelijk een IP68-certificering. Dat houdt in dat de M5 stof- en waterproof is.

Bovendien is de Sony M5 uitgerust met een geweldige set camera’s. De camera aan de achterzijde heeft 21.5 megapixels en een hoge lichtgevoeligheid. Hiermee maak je ook bij weinig licht nog mooie foto’s. Daarnaast beschikt deze camera over een “hybride autofocus”. Dit betekent dat de camera heel snel en precies scherpstelt. De frontcamera is daarnaast ook erg fijn: die heeft 13 megapixels en autofocus, absolute topfeatures voor een frontcamera zodat je de mooiste selfies maakt!

De Sony Xperia M5 is in het zwart, goud en wit te pre-orderen bij Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: