‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl kijkt terug op 2015!

Belsimpel.nl kijkt terug op 2015!

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om vooruit te kijken naar wat de komende 366 dagen te bieden hebben. Dat deden we al in ons vooruitzicht. Maar zeker niet minder leuk is terugkijken naar wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. Daarom in drie afleveringen een terugblik, met vandaag: wat er verder gebeurde rondom Belsimpel.nl in 2015!

Naast dat we samen met onze partners veel mooie producten en acties hebben aangeboden, hebben wij als bedrijf ook mooie mijlpalen bereikt in 2015. In januari lanceerden we de 24/7-levering, waarbij pakketten op elke dag van de week geleverd worden. Zo is alle hardware die wij op voorraad hebben altijd de volgende dag bij je. In november kwam daar nog de Same Day-levering bovenop. Met deze service is je pakket er dezelfde dag al wanneer je voor 12.00 uur bestelt en betaalt!

Vanaf augustus zijn wij druk bezig geweest met het openen van nieuwe filialen. Uiteindelijk hebben we in 2015 maar liefst vier nieuwe winkels geopend! Je bezoekt ons nu niet alleen in Groningen, maar ook in Utrecht, Zwolle, Den Haag en Tilburg. Met een kleine vooruitblik naar het nieuwe jaar kunnen we alvast verklappen dat het hier niet bij blijft. Binnenkort zullen wij ook onze deuren openen in Rotterdam en Amsterdam!

Een andere ontwikkeling was eentje die je misschien wel kent: de Jeroen & Jeroen-campagne. De twee oprichters van Belsimpel.nl schitterden als animatiepoppetjes in de reclames. Ook in 2016 kom je Jeroen & Jeroen tegen. Ze trappen af met een campagne over een bijzondere ontwikkeling: Abonnement zonder gedoe!

Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig geweest. Je kunt vanaf 2016 je contract makkelijk online ondertekenen als je bij ons een abonnement af wilt sluiten, waardoor je bestelling nóg sneller afgerond is! Vanaf nu geldt dus ook voor abonnementen: vóór 23:30 besteld en betaald, morgen in huis!

Al deze ontwikkelingen waren uiteindelijk goed voor de Gouden Gazelle: Belsimpel.nl is de snelst groeiende onderneming van Noord-Nederland! De afgelopen vier jaar won Belsimpel.nl al elk jaar de 'gewone' Gazelle. Deze vier keer op rij werden uiteindelijk dus bekroond met een Gouden Gazelle! De omzet van Belsimpel.nl is gegroeid met maar liefst 171%. De strategie "tot het uiterste voor jou" lag hieraan ten grondslag, verklaarde medeoprichter Jeroen Doorenbos.

Dit was, na de terugblik over smartphones en accessoires, onze derde en laatste terugblik op vorig jaar. Na deze overzichten kunnen we concluderen dat 2015 een geweldig jaar was. Belsimpel.nl hoopt dat het nieuwe jaar hier niet voor onder gaat doen en wenst iedereen dan ook een fantastisch 2016 toe!

Meer nieuws over: