‹ Alle nieuwsberichten

Meer geruchten over Samsung Galaxy S7

Meer geruchten over Samsung Galaxy S7

De meest recente versies van Samsungs Galaxy S6 zijn nog maar net een paar maanden oud, maar geruchten over diens opvolgers doen al een poos de ronde. De Wall Street Journal heeft weer enkele geruchten gepubliceerd, voordat de telefoon volgend jaar wordt aangekondigd.

Sensoren en poorten

Allereerst worden waarschijnlijk een aantal interessante snufjes toegevoegd aan de Samsung Galaxy S7. Zo lijkt het erop dat het scherm drukgevoelig zal zijn, zoals we nu al kennen van de iPhone 6S. Daarnaast wordt er waarschijnlijk een irisscanner toegevoegd aan het apparaat. Mocht je dus de beveiliging van een vingerafdrukscanner niet vertrouwen, dan is dit misschien wel nog veiliger. Daarnaast lijkt het erop dat deze nieuwe S7 zal worden voorzien van een microSD-slot en een USB-C-poort. Met een USB-C-poort is het mogelijk om een toestel veel sneller op te laden. Daarnaast zijn USB-C-stekkers aan beide kanten in de poort te steken. Je hebt dus geen gepruts meer met kabels die je eerst vier keer omdraait voor ze eindelijk in de poort passen.

Verbeterde camera

Ook de camera’s van de Samsung S7 zullen flink verbeterd worden. Het lijkt erop dat in de Galaxy S7 een camera terechtkomt met Samsungs eigen Britecell-chip. Deze techologie maakt het mogelijk om kleinere camera-units te produceren die bovendien beter in staat zouden zijn om kleuren te balanceren. Ook foto’s in het donker zouden beter belicht worden en van hogere kwaliteit zijn.

Wilde verhalen?

Zoals altijd het geval is bij geruchten, zijn er nog veel dingen onduidelijk en spreken veel bronnen elkaar tegen. Waar de Wall Street Journal het namelijk heeft over een microSD-slot en USB-C-poort, ontkent de website USwitch deze twee elementen. Volgens hen blijkt er uit gelekte illustraties namelijk dat de S7 geen van beiden zal ondersteunen. Wie er uiteindelijk gelijk blijkt te hebben valt nog te zien. Houd tot die tijd vooral Belsimpel.nl in de gaten voor meer nieuws over de Galaxy S7!

Bron: Tweakers, USwitch

Meer nieuws over: