‹ Alle nieuwsberichten

Win een trip naar Berlijn met je LG G4!

Win een trip naar Berlijn met je LG G4!

Eigenaars van een LG G4 vallen met hun neus in de boter. LG organiseert in samenwerking met Zoom.nl een fotografie-wedstrijd: maak met je LG G4 de mooiste stadsfoto en win een stedentrip voor twee personen naar Berlijn!

De LG G4 staat bekend als een telefoon met een hele goede camera. Deze camera is volgepakt met bijzonder veel opties om je foto’s nog mooier te maken. Dankzij het grote F1.8 diafragma leveren foto’s bij weinig licht nog steeds prachtige plaatjes op. Met de Manuel Mode houd je zelf controle over de witbalans, belichting, scherpte en ruisonderdrukking. Daarnaast heeft deze camera de unieke feature van het opslaan in RAW-formaat. Dit kun je vergelijken met het vroegere negatief; RAW-data vormt de basis voor iedere JPG-foto. Het grootste voordeel hiervan is dat je bij het bewerken van de foto veel minder kwaliteit verliest, omdat de foto veel gedetailleerder is dan het al gecomprimeerde JPEG-formaat. Zo kun je bijvoorbeeld de witbalans achteraf aanpassen, zonder dat de kwaliteit van je foto eronder lijdt.

Naast een uitstekende camera komt de LG G4 met veel meer moois. Deze razendsnelle smartphone kan met twee vingers in zijn neus multitasken. Al je favoriete apps worden scherp weergegeven op het 5.5-inchscherm, dankzij de hoge resolutie van 2550x1440 pixels. Het scherm is een beetje gebogen, waardoor het toestel lekker in de hand ligt. Daarnaast geeft dit het toestel een unieke look mee.

Wil je een weekend naar Berlijn winnen? Ga op pad in je favoriete stad en schiet de mooiste foto met je LG G4. Heb je geen LG G4 maar wil je wel meedoen met deze leuke wedstrijd? Kijk dan snel bij onze beste LG G4 aanbiedingen zodat je hem zo snel mogelijk in huis hebt! Voor meer informatie over de fotografiewedstrijd kijk je hier.

Meer nieuws over: