‹ Alle nieuwsberichten

Providers delen uit: extra data in december!

Providers delen uit: extra data in december!

De providers Vodafone, KPN, hollandsnieuwe en Tele2 snappen dat december een maand is waarin je graag extra contact hebt met de mensen die jou dierbaar zijn. Zo verstuur je de takenverdeling voor het kerstdiner rond naar je familie. Verzend je een kerstwens naar je broer die in het buitenland zit. Of proost je digitaal op het nieuwe jaar. Speciaal van hen krijg je extra data, zodat je zonder zorgen kunt internetten!

Vodafone en hollandsnieuwe

Bij Vodafone en hollandsnieuwe krijg je met de Kerstdagen een gratis onbeperkte internetbundel. Zo laat je de leukste kerstkiekjes met je familie aan je vrienden zien via Facebook, waar in Nederland je ook bent. Of kijk je een gezellige kerstfilm op je mobiel. Je hoeft niets te doen om de bundel te gebruiken, die wordt namelijk automatisch geactiveerd. Ook bij prepaid-klanten. De bundel is geldig vanaf 25 december 00:00 uur tot en met 26 december 23:59 uur. 

KPN en Tele2

Ben je klant van KPN of Tele2? Dan krijg je de hele maand december iets extra’s. Tele2-klanten krijgen 1GB extra internet en KPN-klanten 2GB extra. Zo is je Tele2-bundel bijvoorbeeld geen 1 gigabyte, maar 2 gigabyte groot. En bij KPN is je 5GB internetbundel ineens verhoogd naar 7GB! Het maakt niet uit wat voor abonnement je hebt. Je krijgt de upgrade, ook als je normaal geen gebruik maakt van internet. Bij KPN geldt de bundel tot en met 31 december. Bij Tele2 geldt de bundel vanaf de start van de nieuwe factuurperiode.  

Belsimpel.nl wenst je alvast een fijne decembermaand!

Bron: Allaboutphones, NU.nl