‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 49 2015

Het laatste telecomnieuws van week 49 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Gerucht: beeldscherm Samsung S7 6 inch!

Het nieuwe toptoestel van Samsung, de Samsung S7, zal waarschijnlijk een beeldscherm van 6 inch krijgen. Dit blijkt uit gelekte documenten van een bedrijf dat accessoires maakt voor Samsung. Daaruit lijken de afmetingen van de smartphone 163.32x82.01x7.82 mm te worden.  Dat is een stuk groter dan de Samsung S6, het laatste high-end toestel van Samsung. Naast deze variant met afmetingen die richting tabletformaat gaan, zal Samsung ook een kleinere variant uitbrengen van de S7: 143.37x70.8x6.94. De Samsung S7 zal in het voorjaar van 2016 uitkomen. Wij houden de ontwikkelingen rondom de specificaties voor  je in de gaten.

Bron: GSMarena

 

Reken af met wachtrijen bij de kassa

Snel even switchen van rij in de supermarkt om eerder aan de beurt te zijn, blijkt achteraf vaak de verkeerde keuze te zijn. Herkenbaar? ING heeft de oplossing: draadloos betalen met je telefoon! Met hun nieuwe Mobiel Betalen-app voor Android kun je direct vanaf je smartphone afrekenen. Super slim en snel dus, want die telefoon had je toch al in de hand. Dit werkt via NFC, waarbij je draadloos contact maakt met een ander NFC-apparaat in de buurt. Je kunt de app installeren op telefoons die het Android besturingssysteem 4.4, KitKat, of hoger hebben. Hopelijk wordt dit een nieuwe standaard, en behoren lange rijen tot het verleden!

Bron: ING

 

Gerucht: draadloos laden in iPhone 7

Nog meer geruchten in telecomland: Apple zou aan het experimenteren zijn geslagen met draadloos laden voor in de iPhone 7. Je legt je mobiel op de lader en zonder kabels in te pluggen, wordt je mobiel opgeladen. Dit zit al in de Samsung Galaxy S6, maar lijkt dus ook in de nieuwe iPhone te komen. Daarnaast gaat het gerucht dat de vingerafdrukscanner in het touchscreen van de iPhone komt en dat je via een USB-C-poort je bestanden kan overzetten tussen laptop en mobiel. Belsimpel.nl volgt ook de ontwikkelingen van de iPhone 7, dus hou onze site in de gaten om op de hoogte te blijven!

Bron: Tweakers