‹ Alle nieuwsberichten

Nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl: Microsoft Lumia 950 en 950 XL

Nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl: Microsoft Lumia 950 en 950 XL

De Microsoft Lumia 950 en de Lumia 950 XL zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! Met deze toestellen haal je een smartphone in huis die naadloos aansluit op je PC.

Een poos geleden lieten we al weten dat Microsoft de Lumia 950 en diens grote broer, de Lumia 950 XL, had aangekondigd. Deze telefoons zijn allebei de eerste smartphones die draaien op Windows 10. Deze krachtige toestellen beschikken daarnaast over een indrukwekkende set specificaties, waardoor dit paar een geweldige toevoeging is op je dagelijkse bezigheden.

Ze beschikken tevens over de speciale Continuüm-functie, waardoor je makkelijk je Lumia-smartphone transformeert tot een volwaardige PC. Je sluit simpelweg een toetsenbord, muis en beeldscherm aan op het dock, welke je vervolgens aansluit op je telefoon. Op deze manier werk je vanaf je smartphone verder op een groot scherm. De integratie van je smartphone met je pc is dus eenvoudiger dan ooit.

Microsoft Display Dock cadeau

Bestel de Microsoft Lumia 950 XL voor 1 februari 2016 bij Belsimpel.nl en ontvang (zolang de voorraad strekt) de Microsoft HD 500 Display Dock ter waarde van €99,- helemaal gratis! Microsoft bezorgt het dock gratis bij je thuis. Lees de volledige actievoorwaarden hier. De beste Microsoft Lumia 950 aanbiedingen bekijk je op Belsimpel.nl.