‹ Alle nieuwsberichten

Cadeautje: gratis 4 GB van T-Mobile

Cadeautje: gratis 4 GB van T-Mobile

T-Mobile heeft vanaf nu landelijke dekking met het 4G-netwerk. Om dat te vieren, geven ze in de maand november of december gratis 4 GB extra aan bestaande én nieuwe klanten! 

Als klant van T-Mobile krijg je een maand lang gratis 4 GB extra om te vieren dat nu heel Nederland gebruik kan maken van hun 4G-netwerk. Zo ervaar je zelf hoe het is om het snelle netwerk te gebruiken. Internetsites laden zich met 4G supersnel en muziek en filmpjes worden zonder haperingen afgespeeld.

Om gebruik te maken van de actie hoef je als huidige klant helemaal niets te doen: je krijg vanzelf de extra 4 GB vanaf het moment dat je nieuwe maandbundel ingaat. Ben je nog geen klant bij T-Mobile? Dan krijg je, wanneer je het abonnement in november afsluit, direct de eerste maand nadat je bent overgestapt de extra 4 GB data. 

Geen 4G internet? Ook dan gratis 4G data!

Hoewel er in 95% van het land een dekking van het 4G-netwerk is, kan het toch zijn dat je hier geen gebruik van kunt maken. Dit kan eraan liggen dat je net in een gebied zit waar dit netwerk niet te ontvangen is. Ook kan het zijn dat je toestel geen 4G-netwerk ondersteunt. Je kunt in deze gevallen toch gewoon gebruik maken van de extra internetbundel, want deze is ook op het 3G-netwerk niet weg. Zo hoef je je een maand lang geen zorgen te maken dat je over je internetbundel heen gaat. Wil je wel gebruik maken van het 4G-netwerk? Kijk dan op onze site naar de lijst van toestellen die 4G ondersteunen

Meer nieuws over: