‹ Alle nieuwsberichten

LG V10 toch naar Europa

LG V10 toch naar Europa

We waren eerst teleurgesteld, maar nu heeft LG ons toch blij gemaakt: de LG V10 komt wel uit in Europa. In eerste instantie werd Europa niet genoemd als continent waar de V10 uit zou komen, maar LG heeft bevestigd dat het toestel toch deze kant op komt. De precieze datum is nog niet bekend, LG heeft alleen laten weten dat de V10 dit kwartaal zijn wereldwijde debuut maakt.

De V10 is echt een toestel om naar uit te kijken. Het is een nieuwe smartphone van LG in het high-end-segment. Dit betekent dat het toestel van heel hoge kwaliteit is. De V10 heeft heel goede specificaties en ziet er prachtig uit en heeft een aantal innovatieve functies. Hieronder zetten we voor jou alvast de meest bijzondere functies op een rijtje!

Hoe meer, hoe beter

De LG V10 heeft twee schermen, waaronder natuurlijk het reguliere 5.7 inch scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Hierboven zit nog een scherm, dat smal is en altijd aan kan blijven als je dat wilt. Dit schermpje laat je notificaties zien, en je kunt zelf andere functies aan- en uitzetten. Dit betekent dat je gewone scherm niet meer gevuld wordt met inkomende notificaties wanneer je bijvoorbeeld een filmpje aan het kijken bent.

Naast twee schermen heeft de V10 ook twee selfiecamera's. De twee camera's zijn allebei 5 megapixels. Hiermee kun je heel gemakkelijk breedbeeldselfies maken. De hoofdcamera heeft een resolutie van 16 megapixels. Er zijn heel veel functies toegevoegd waarmee je zelfgemaakte video's er beter dan ooit uit zullen zien. Zo zit er beeldstabilisatie op en zijn er veel manieren toegevoegd om je video's aan te passen.

Sterk frame

De LG V10 is niet zo'n smartphone die kapot gaat wanneer je het toestel per ongeluk laat vallen. Integendeel: LG heeft er alles aan gedaan om de telefoon zo bestendig mogelijk te maken. Zo zit er een roestvrijstalen frame om de V10 heen die volgens LG valpartijen tot 1 meter 20 kan weerstaan. Om ervoor te zorgen dat de telefoon niet zomaar uit je hand glipt, is de achterkant gemaakt van een stroef patroon.

Ben je benieuwd naar de LG V10? Houd Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de aankomende topper van LG!

Bron: LG Newsroom, Tweakers

Meer nieuws over: