Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste telecomnieuws van week 43 2015

Het laatste telecomnieuws van week 43 2015
Dinsdag 27 oktober 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Nieuwe Blackberry Priv in voorverkoop

Smartphone-fabrikant Blackberry is begonnen met de voorverkoop van zijn eerste Android-toestel in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, en in Canada. Het lijkt erop dat de Priv binnenkort ook naar Nederland komt. De Priv, die al een paar keer is gedemonstreerd beschikt over het oude vertrouwde fysieke keyboard zoals we gewend zijn van Blackberry’s, maar dit keer is deze verticaal uitschuifbaar. Daarnaast legt Blackberry de nadruk op het veilig bewaren van informatie, en garanderen ze de privacy van de gebruiker.

Bron: GSMArena, Tweakers

Facebook verbetert batterijverbruik in iOS-app

Sinds het uitkomen van iOS 9, klaagden gebruikers van de iOS-app van Facebook over het sterk toegenomen batterijverbruik van de app. Volgens een Facebook-medewerker werd dit veroorzaakt door de manier waarop Facebook omging met het bekijken van foto’s en video’s. Voorheen bleef de app op de achtergrond doorlopen wanneer de gebruiker een video bekeek en de app vervolgens afsloot. De audio bleef dan onhoorbaar doorgaan op de achtergrond, met een hoger batterijverbruik als gevolg. Met deze update heeft Facebook die bug verholpen.

Bron: Nu.nl

3D Touch van iPhone 6S te gebruiken als weegschaal

De nieuwe iPhones beschikken over een drukgevoelig touchscreen, waarmee de gebruiker verschillende nieuwe functies van de telefoon kan gebruiken afhankelijk van de hoeveelheid druk die ze op het scherm zetten. Nu is er een ontwikkelaar geweest die hiermee een simpele weegschaal, of, zoals hij het zelf zegt, een ‘plum-o-meter’ heeft gemaakt. Op zijn blog legt hij uit hoe hij zijn iPhone zo ver heeft gekregen om te bepalen welke objecten op het scherm het zwaarst zijn, in zijn eigen voorbeeld dus pruimen. Uiteraard kun je ook andere dingen wegen, zolang deze niet te licht zijn. Een precies gewicht geeft de iPhone echter niet aan, daarvoor zijn de drukmetende capaciteiten van het scherm niet geavanceerd genoeg.

Bron: Tweakers

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl