‹ Alle nieuwsberichten

Ultieme bescherming voor je telefoon met de hoesjes van Lifeproof en Otterbox

Ultieme bescherming voor je telefoon met de hoesjes van Lifeproof en Otterbox

De telefoons van tegenwoordig zijn prachtig, maar hoe voorzichtig je ook bent, er kan altijd iets misgaan waardoor je mooie toestel beschadigingen oploopt of kapot gaat. Gelukkig verkoopt Belsimpel.nl hoesjes van Lifeproof en Otterbox. Deze merken maken cases waarmee je zelfs in extreme omstandigheden je telefoon kunt beschermen!

Lifeproof

We verkopen bij Belsimpel.nl twee soorten Lifeproof hoesjes: Frē en Nüüd. Beide hoesjes zijn tot twee meter diepte één uur lang waterdicht en kunnen je toestel beschermen tegen valschade tot wel twee meter hoogte! Verder beschermen de hoesjes van Lifeproof tegen stof en sneeuw. Er zijn wel verschillen tussen de twee cases. De Lifeproof Nüüd gaat voor optimale bescherming op een bijzondere manier: doordat het hoesje heel strak om je toestel zit heeft het hoesje geen ingebouwde screenprotector nodig, maar is je toestel tóch beschermd tegen de elementen! De Lifeproof Frē heeft wel een screenprotector ingebouwd in het hoesje en beschermt daardoor je display ook tegen krassen. De beschermlaag is heel dun en je merkt nauwelijks dat hij over je normale scherm heen zit.

Otterbox

Ook de hoesjes van Otterbox worden verkocht bij Belsimpel.nl: de Defender, Symmetry en Strada. Dit zijn alle drie hoesjes die je toestel optimaal beschermen, terwijl ze er mooi uitzien. Alle drie de soorten cases beschermen uiteraard tegen valschade en krassen op je toestel, maar er zijn ook zeker verschillen te vinden: er is voor ieder wat wils. De Otterbox Defender is een robuuste cover met ingebouwde screenprotector, waardoor het hoesje je gehele telefoon beschermt. Hierdoor houdt het hoesje je smartphone ook vrij van stof. De Otterbox Symmetry is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en kleurcombinaties. Het hoesje heeft een slank design en hierdoor past je telefoon nog steeds in je broekzak met deze case. Ten slotte is de Otterbox Strada een case van echt leer. Dit hoesje combineert de bescherming waar Otterbox bekend om staat met een stijlvolle look. Je display wordt beschermd door de flip op het hoesje. Hierin zit ook een uitsparing waar je pasjes in kunt bewaren.

Otterbox en Lifeproof hoesjes kopen?

Wil jij je telefoon optimaal beschermen tegen allerlei soorten schade? Kijk dan bij de Lifeproof en Otterbox hoesjes die Belsimpel.nl verkoopt! Met één van deze hoesjes blijft je toestel er als nieuw uitzien en hoef je nooit te twijfelen of je je toestel wel of niet meeneemt: de hoesjes van Lifeproof en Otterbox kunnen jouw leven aan!

Meer nieuws over: