‹ Alle nieuwsberichten

HTC presenteert One A9

HTC presenteert One A9

HTC heeft vandaag de HTC One A9 gepresenteerd. Met de A9 hebben ze de One-familie uitgebreid met het kleinere zusje van de One M9. Het toestel combineert een stijlvol design met high-end specificaties!

De HTC One A9 gaat, hoewel de jongere variant van de M9, goed met de tijd mee. De telefoon is namelijk voorzien van een van de nieuwste smartphonefuncties van dit moment: een vingerafdrukscanner. Hierdoor is het toestel voorzien van een hele nuttige optie om de telefoon goed te beveiligen tegen ongewenste gebruikers. Aan de achterkant van het toestel heeft HTC een 13-megapixel camera gestopt met optische beeldstabilisatie. Dit is een handige functie om schokkende beelden tijdens het filmen te voorkomen. De processor is erg krachtig, zodat de vele opdrachten die smartphones tegenwoordig tegelijk moeten verwerken geen problemen opleveren.

Al eerder werden er specificaties gelekt. Zo was er al bekend dat het toestel een 5-inch Full-HD scherm zou krijgen. Samen met 1920x1080 pixels levert dit een scherp en kleurrijk beeld op. De A9 heeft een 4-megapixel camera om selfies mee te schieten. De frontcamera is ook geschikt voor videobellen. Het toestel heeft een opslagcapaciteit van 16GB, dit kan je uitbreiden met een microSD-kaart tot maximaal 200GB. Je kunt via het razendsnelle 4G-netwerk internetten, zodat jij overal snel je foto's kunt delen via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Instagram, Snapchat of e-mail.

Android Marshmallow

HTC heeft met het besturingssysteem Marshmallow aan de verwachtingen voldaan: de A9 is voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Dit biedt onder andere de optie om een batterijbesparende functie genaamd Doze aan te zetten. Ook is het met deze versie mogelijk om meer macht te hebben over het verlenen van toegang aan applicaties. In plaats van bij het downloaden van een app toegang te moeten geven tot allerlei functies, is het nu mogelijk op het moment van gebruik de toegang tot een functie te accepteren of weigeren. Hierdoor heb je meer controle over het gebruik van je smartphone.

De HTC One A9 verschijnt in de kleuren zwart, grijs, zilver, goud, rood en roze. Voorlopig kan je het toestel in de kleuren grijs, zilver en goud bestellen bij Belsimpel.nl. Loopt je abonnement bijna af en wil je iets nieuws uitzoeken? Kijk dan welke aanbiedingen er met onze HTC-toestellen mogelijk zijn!

Meer nieuws over: