Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Foto's HTC One A9 gelekt

Foto's HTC One A9 gelekt
Vrijdag 16 oktober 2015

De Franse provider Orange heeft per ongeluk korte tijd foto's en specificaties van de nog aan te kondigen HTC One A9 op hun site gezet. HTC zou het toestel 20 oktober presenteren, maar ondertussen zijn er al wat specificaties gelekt.

Er zijn al eerder verschillende specificaties gelekt over de One A9. Het lijkt erop dat het een mid-range toestel gaat worden. Het toestel krijgt een 5-inch Full-HD scherm. Volgens de geruchten zal er verder een 13-megapixel hoofdcamera en een selfiecamera van 4-megapixels op de telefoon zitten. In de home-knop zal waarschijnlijk een vingerafdrukscanner zitten, waarmee het toestel op een eenvoudige manier ontgrendeld kan worden. De specificaties en de afbeeldingen zijn nog niet officieel bekend gemaakt. Op 20 oktober zal de presentatie van het toestel zijn.

Android Marshmallow

Ook lijkt het zo te zijn dat de HTC One A9 standaard uitgerust zal worden met Android 6.0 Marshmallow. Dit is een aardige verbetering vergeleken met Android Lollipop. Zo zijn er veel bugfixes gedaan, er is een batterij besparende functie toegevoegd (Doze) en je hoeft niet meer akkoord te gaan met alle machtigingen die een app aan je opdringt met het downloaden: je kunt kiezen welke machtigingen je wilt accepteren op het moment dat een bepaalde functie nodig is. WhatsApp heeft bijvoorbeeld nu nog standaard toegang tot je fotocamera, zodat je direct in de app foto's kunt maken en versturen. Met Android Marshmallow hoef je deze machtiging pas te accepteren wanneer je de camerafunctie binnen WhatsApp wilt gebruiken. Zelfs wanneer je een machtiging geaccepteerd hebt kun je ze daarna nog beheren in de instellingen en kun je ze individueel aan- en uitzetten.

Ben je geïnteresseerd in de HTC One A9? Houd Belsimpel.nl in de gaten voor de beste HTC aanbiedingen!

Bron: All About Phones, GSM Arena

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl