‹ Alle nieuwsberichten

LG actie: €75,- cadeaukaart naar keuze bij aankoop van een LG G4

LG actie: €75,- cadeaukaart naar keuze bij aankoop van een LG G4

Bij Belsimpel.nl kun je vanaf vandaag profiteren van een leuke actie: bij aankoop van een LG G4 krijg je er nu tijdelijk een cadeaukaart met €75,- tegoed bij! Let op: deze actie is verlopen

De wintermaanden komen eraan, dus de verlanglijstjes komen weer tevoorschijn. Om jullie te steunen tijdens deze dure maanden is er nu een waanzinnige LG actie! Met deze actie krijg je bij aankoop van een LG G4 een waardebon met €75,- tegoed erbij cadeau. Het fijne aan cadeaukaarten is dat er altijd wat leuks bij zit, omdat je zelf kunt bepalen waar je jouw tegoed voor gaat gebruiken. Ga bijvoorbeeld lekker een dagje genieten in de sauna of neem je hele familie mee naar de bioscoop! Het volledige aanbod aan cadeaukaarten vind je op de LG promotiesite. De actieperiode is van 1 oktober 2015 t/m 31 december 2015. Op de LG promotiesite vind je ook alle actievoorwaarden en het registratieformulier om de cadeaukaart te claimen.

De LG G4 is het huidige toptoestel van LG en is vandaag de dag één van de beste telefoons die verkrijgbaar is. LG kenmerkt zichzelf met dit toestel opnieuw dankzij het verbluffende design van deze G4. Door het ietwat curved design ligt dit toestel bijzonder lekker in de hand. Je kunt met de LG G4 kiezen voor een leren achterkant, wat de uitstraling nog meer verbetert. De knoppen zitten aan de achterkant van het toestel, waarmee LG haar intuïtieve bediening behoudt. De controle over je toestel wordt nog eenvoudiger en sneller door deze positie van de knoppen. Dankzij het mooie 5.5-inch Quad-HD scherm komen al je favoriete applicaties volledig tot hun recht. Mooie games, hoge kwaliteit-films en series: niets is teveel voor deze krachtige telefoon. Met een Qualcomm Snapdragon 808 hexacore-processor en 3 GB werkgeheugen is multitasking bijzonder eenvoudig en worden al je applicaties vloeiend uitgevoerd, ook tegelijkertijd. Ben je een fotoliefhebber? Ook dan kun je terecht bij de LG G4. De telefoon beschikt namelijk over een 16-megapixel camera met de meest veelzijdige opties zoals autofocus, optische beeldstabilisatie en een aanpasbare sluitertijd.

De LG G4 is bij Belsimpel.nl verkrijgbaar in meerdere kleuren en varianten. Bekijk de beste LG G4 aanbiedingen en profiteer van deze waanzinnige actie!

Meer nieuws over: